Funková noc Le Funk! vypukne v pátek v Radosti, hostem bude hvězda J.A.R. - Michael V.

Vydáno 15.03.2017 | autor: redakce

Po prvním úspěšném vydání nové klubové noci LE FUNK! zve Radost FX na další díl, na který tentokrát přijal pozvání známý funky fanatik Michael V. Koncept večera je zaměřen na návrat do dob 70. let, k počátkům house music, kultovního newyorského Studia 54 a také k počátkům vzniku klubu Radost FX, který letos oslaví již 25 let fungování na české klubové scéně.

Funková noc Le Funk! vypukne v pátek v Radosti, hostem bude hvězda J.A.R. - Michael V. Michael Viktořík je zakladatelem J.A.R. Foto: Facebook Michaela Viktoříka

Speciálním hostem LE FUNK! bude milovník a propagátor funky music Michael V., vlastním jménem Michael Viktořík, který je známý též pod pseudonymem Vrtulník Michael V. DJ, hudebník, moderátor, autor textů a scénářů, TV pořadů a zakladatel legendárních J.A.R. - tím vším je Michael V.

Radost FX dává šanci mladým talentům a vyhlašuje DJ contest

Jeho kariérní začátky sahají do dob komunismu, kdy absolvoval vojenskou základní službu a ladil rakouská rádia, díky čemuž se blíže seznámil s hudebním směrem rap, kterému brzy přišel na chuť a který byl v té době pro českého posluchače takřka neznámý. Je také mistrem rapu ČSSR z roku 1989. Díky tomu se stal jakousi tehdejší celebritou a měl tu čest být vystupujícím hostem v pořadech pro mladé, jako například v televizním klubu mladých TKM. Dnes vystupuje především s kapelou J.A.R. a moderuje vlastní funkovou show na rádiu Color pod názvem Svět podle Majkla, která běží každý všední den od 07:00 - 08:00 a v repríze od 13:00 - 14:00.

S Michaelem V. vystoupí rezident noci LE FUNK! DJ Vilém, který se právem řadí mezi jednoho z nejdéle hrajících housových Dj's v České republice. Jeho začátky jsou spjaty s klubem Radost FX, kde působí již od roku 1992. 

Více zde: FB Event, www.radostfx.cz

tz, foto: Radost FX, Michael Viktořík

Témata: Radost FX, Michael V., J.A.R., Michael V

zavřít