Rádio Ethno slaví třetí narozeniny již ve čtvrtek, vystoupí Don Carlos

Vydáno 26.09.2011 | autor: redakce

Přijďtě oslavit 3. narozeniny Radia Ethno, které se uskuteční již tento čtvrtek v pražském Lucerna Music Baru.  Těšit se můžete na legendárního jamajského zpěváka Dona Carlose, zakladatele kapely Black Uhuru. Dále vystoupí Dub Vision Band, kubánská skupina Santy Y Su Marabú či jemensko-český projekt Al-Yaman.

Rádio Ethno slaví třetí narozeniny již ve čtvrtek, vystoupí Don Carlos Rádio Ethno slaví třetí narozeniny již ve čtvrtek, vystoupí Don Carlos

don carlosNa čtvrtek 29. Září pro vás Radio Ethno a reggae portál JahMusic.net připravují velký mezinárodní večírek, v rámci kterého se během jediné noci proletíme po celém světě. 4. Pražský Ethnofest proběhne u příležitosti třetích narozenin jediného word music rádia v Čechách, kterým je Radio Ethno. Hlavní hvězdou večera bude legendární jamajský zpěvák Don Carlos, který byl v roce 1972 jedním ze zakladatelů kultovní kapely Black Uhuru. Už tři dekády se ale tento charismatický a věčně pozitivní rastafariánský děda věnuje raději úspěšné sólové tvorbě.

Do Prahy konečně přijede se svou americkou kapelou Dub Vision Band. Předkapelou bude výborná kubánská skupina Santy Y Su Marabú, s kterou zažijeme atmosféru roztančené Havany, a také jemensko-český projekt Al-Yaman Soundsystem, který neobvyklým způsobem propojuje elektroniku, dub a tradiční hudbu dálného východu.

Můžete se těšit také africké bubeníky a další překvapení. DJ večera bude Ross the Boss (který na Radio Ethno moderuje pořad Sonic Africa) a také senegalský Afronomad soundsystem, za kterým nestojí nikdo jiný než Burama Badji (ex Hypnotix) a jeho kolekce taneční world music.

Vstupenky seženete v předprodejní síti TicketPortal za 300 korun včetně poplatků.



Text: TZ, kofo

 

zavřít