BENÁTSKÁ NOC STARTUJE!

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

Třidenní maraton hudby a souvisejících radovánek pod názvem BENÁTSKÁ NOC začíná právě dnes. Mezi největší taháky jistě patří němečtí SCORPIONS, ale lákadel je na Malé skále mnohem víc. My v Olmeca Report stanu např. chystáme několik exkluzivních autogramiád!

BENÁTSKÁ NOC STARTUJE! BENÁTSKÁ NOC STARTUJE!

Na třech "benátských" pódiích se během tří dnů a nocí představí mimo jiné Aneta Langerová, Wohnout, Gaia Mesiah, Plexis, BSP, Precedens, Support Lesbiens nebo Blue Effect, ale k vidění a slyšení bude i spousta tvrdých spolků, od punku až po kvalitní metal. Headlinery festivalu jsou legendární Scorpions, kteří vystoupí dnes ve 21:30. Letošní Benátskou noc uzavře v neděli večer Kryštof.

V areálu nebude chybět ani OLMECA REPORT STAN, který opět zve na lahodné koktejly, music shop Reportu, videoprojekce, soutěže (ano, stále pokračuje i půlnoční soutěž o mp3 přehrávač Emgeton!) a především na neodolatelně chytlavé latino-funky-jazzy-groovy sety našeho DJského tria Mucho, Maceo (foto) a Mikulash.





















Připravena je pro vás i série autogramiád vystupujících umělců, takže bedlivě sledujte Olmeca tabule v okolí stanu a projekci u hlavního pódia. Už teď vám můžeme slíbit, že nás navštíví mj. Wohnout, Aneta Langerová, Chinaski, Horkýže slíže nebo samotní Plexis! Buďte ve střehu a nashle na Malé skále!

Více info, respektive veškeré dostupné info najdete na www.benatskanoc.cz.



zavřít