JEWEL: DÍKY FARMĚ POŘÁD NOHAMA NA ZEMI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Zpěvačka JEWEL je skálopevně přesvědčena, že dětství na ranči a současný rodinný život na farmě ji stále drží nohama na zemi. Blonďatá kráska míní, že primitivní životní styl na osamělém aljašském ranči v ní probudil její tvůrčí talent.

JEWEL: DÍKY FARMĚ POŘÁD NOHAMA NA ZEMI JEWEL: DÍKY FARMĚ POŘÁD NOHAMA NA ZEMI

„Vyrostla jsem na ranči na Aljašce. Byl to hodně izolovaný život, bez elektřiny, bez kanalizace, topili jsme si uhlím. Měli jsme hospodářství, chytali jsme si vlastní ryby, jedli vlastní dobytek a vlastně žili z toho, co nám dala půda. Moje rodina je hodně muzikální - všichni moji bratranci a sestřenice skládají a zpívají, rozhodně si nemyslím, že bych zrovna já zdědila největší talent. Všichni jsou velice kreativní," rozplývá se.

A vyznání pokračuje: "Neměli jsme televizi, takže co jiného jsme mohli dělat? Myslím, že díky tomu jsem pro tuhle branži dostala dobré základy, tolik lidí tu ztratí svoji cestu, mě to ale tak nějak pořád drží při zemi. Je super žít na ranči, kde se jeden den staráme o dobytek a druhý den letíme na oscarovou párty. Je to trochu surrealistické, ale rozhodně vám to pomůže zůstat nohama na zemi a nebrat věci tak vážně."

Zdroj: INFONet/WENN

NEJČTENĚJŠÍ

SOUTĚŽE

SOUTĚŽ: Gregory Porter v Praze SOUTĚŽ: LP a CD David Gilmour SOUTĚŽ: Kosheen tour
zavřít