Akropolis Multimediale "zmappují" Cocotte Minute a The Prostitutes

Vydáno 17.10.2012 | autor: redakce

V pátek 19. října vypukne v Paláci Akropolis 8. ročník populárního dvoudenního projektu nových technologií - Akropolis Multimediale. Nabídne dvoudenní přehlídku videomappingu a speciální audio-vizuální show skupin Cocotte Minute a The Prostitutes.

Akropolis Multimediale Akropolis Multimediale "zmappují" Cocotte Minute a The Prostitutes

cocotte minute 2Pátek 19.října bude patřit letošnímu poslednímu pražskému koncertu Cocotte Minute. "Tento večer bude vyvrcholením našeho letošního turné, na kterém jsme představili novou segmentovou projekci. U fanoušků sklidila velký ohlas, proto jsme se ji rozhodli pro toto vystoupení zanechat a ještě ji vylepšit," říká Zeller z Cocotte Minute. Mimo jiné prý CM chystají také tanečnice u tyče.

V sobotu 20.října se všichni návštěvníci Paláce Akropolis mohou těšit na vystoupení The Prostitutes (přečtěte si rozhovor). Ve spolupráci s light designerem Tomášem Pejšou a Kristinou Šedivou připravuje kapela multimediální vystoupení, které divákům přiblíží pozadí vzniku a skryté či nové významy písní ze všech tří desek. "Během koncertu se na pódiu objeví i všichni naši fanoušci z ofociálního profilu The Prostittues na facebooku," dodává kytarista Martin Přikryl. Páteční i sobotní koncert začne v 19:30.

V minulosti se tohoto projektu zúčastnili např. Ohm Square, Toxique, Tata bojs nebo Cartonnage.
{vypnoutlink:Multimediale}





TZ, ape

zavřít