Stability rozehřejí Sardinasovi pódium

Vydáno 28.03.2008 | autor: redakce

Rocková kapela Stability, složená ze zkušených českých hudebníků, vystoupí jako předkapela koncertu Erica Sardinase v Retru.

Stability rozehřejí Sardinasovi pódium Stability rozehřejí Sardinasovi pódium

Styl, který hrajeme, je o řízných kytarách a dynamických groovech basy a bicích za doprovodu zpěvu,“ reaguje Olda Krejčoves na dotaz, co může publikum od Stability na koncertu čekat. Nová skupina ze starých přátel, aneb kytaristé Miroslav Chyška, Oldřich Krejčoves, basista Jan Jakubec a bubeník Roman Vícha tvoří rockovou kapelu Stability. Tři z nich se sešli deset let po té, co společně účinkovali v orchestru muzikálu Jesus Christ Superstar.



Potkávali jsme se po celou tu dobu v různých projektech a naposledy tomu tak bylo i v případě mého N.O.D.,“ komentuje vznik nové skupiny dnes již bývalý bubeník Štěpán Smetáček. Jednotliví muzikanti mají za sebou účinkování v předních českých formacích a projektech (Olda Krejčoves - Monkey Business, Míra Chyška - JAR, Honza Jakubec - Star Dance). Stability zahrají před pražským koncertem Erica Sardinase, který proběhne 4. dubna v Retro Music Hall.
zavřít