Kryštof: turné po českých kinech

Vydáno 30.11.2010 | autor: PR

Kryštof právě dojeli klubové turné a Richard Krajčo a jeho parta už chystají na příští rok projekt Kryštoff / On. V něm se prolne živé hraní s dokumentární zpovědí.

Kryštof: turné po českých kinech Kryštof: turné po českých kinech

Se show, která bude trvat dvě a půl hodiny, kapela od února do dubna obrazí multikina sítě Cinestar v deseti českých městech. „Celý projekt začal vznikat spontánně během našeho prvního halového turné k albu Rubikon v roce 2006, a jak postupně přibývalo natočeného materiálu, krystalizoval i scénář,“ vzpomíná zpěvák a kytarista Richard Krajčo. Show Kryštoff / On připravuje společně s dokumentaristou Markem Dvořáčkem.


Fanoušci budou mít možnost nahlédnout do zákulisí fungování kapely, dozví se mnohé o krizích, kterými si Kryštof prošli, a budou moci znovu prožít úspěšná turné, ať už halová, divadelní, aulová či klubová. „Baví nás hrát v netradičních místech a kino je skvělý multimediální prostor. Ve chvíli, kdy tam nechcete jen promítat, ale i živě hrát, je to trochu náročnější na technickou realizaci, ale dá se s tím poprat. I proto jsem rád, že jsme se domluvili se sítí multikin Cinestar, kde našli odvahu vyzkoušet novou netradiční věc,“ říká Krajčo.



Koncertní premiéru si na turné odbude píseň Střepy, složená pro nový seriál České televize Ve znamení koně.

zdroj: EMI

mp
zavřít