Žebřík, REPORT a iREPORT.cz

Vydáno 29.11.2007 | autor: redakce

Milí čtenáři,

držíte v rukou prosincové, relativně důležité a v lecčem výjimečné vydání REPORTU. Proč? Třeba proto, že uzavírá trilogii kloboučkovských DVD, o která máte pořád veliký zájem (ta předchozí vyšla v R 6/05 a 9/07). Poslední edice se (trochu paradoxně) jeví nejnabitěji a nejzajímavěji, s Michalem Pavlíčkem jsme v archivu ČT vylovily skutečné perly.

Stejně jako předešlé „Kloboučky“ stojí i tento s časopisem 99 Kč, v kontextu s nynější nižší cenou REPORTU (79 Kč) se tedy jedná o zcela mimořádný jev, který nebude mít žádný další dopad či pokračování. (A noví předplatitelé jej dokonce získají v dotované ceně nedávno zlevněného předplatného). Užijte si to!

Další zásadní téma se jmenuje Žebřík 2007. Termín slavnostního vyhlášení výročních cen (s koncerty Chinaski, Monkey Business, Sunshine, Vypsané fixy a mnoha dalších) se odehraje 7. března v Plzni, předně vás ale musíme seznámit s mechanikou hlasování. Podpořte své oblíbené umělce v dvoukolové anketě a zaslužte si některou z mnoha atraktivních cen. V lednu můžete hlasovat pro kohokoliv, čímž zvolíte pět nominovaných v každé kategorii. Únor pak bude patřit jejich litému boji, z nichž vzejdou tři nejlepší kapely, alba, skladby atd..

A teď nezbytná informace o našich edičních plánech: Další REPORT 1-2/08 vyjde v podobě nabušeného dvojčísla přesně 19. ledna. K němu přibalíme CD a DVD s tím nejlepším za rok 07 i další bonusy.

Mezitím plně zaměříme svou pozornost na stále žádanější iREPORT, kde se kromě intenzivního zpravodajství, množství fotoreportů, singlů a klipů můžete v nejbližších dnech těšit kupř. na exkluzivní reportážní deník „Monkey Business v Argentině“. A neposlední řadě tu najdete hlasovací formulář a pravidla Žebříku.

Nudit se tedy určitě nebudeme, ale protože nejen hudbou jsou živi tvůrci a čtenáři REPORTU, popřejme si na konec roku co nejvíc pohody, příjemné chvíle na horách nebo jinde v přírodě, a když rachot, tak jedině o Silvestra. PF 2008 a díky za celoroční přízeň!

Jarda Hudec, vydavatel


Žebřík, REPORT a iREPORT.cz Žebřík, REPORT a iREPORT.cz

zavřít