Wohnout v Thajsku: kytara, plácání báboviček a plavání v kruhu

Vydáno 16.01.2011 | autor: redakce

Honza Homola z Wohnout tráví stejně jako jeho kolegové z kapely zimu v teplých krajích. Jak vypadá jeho běžný každodenní program a kdo mu v Thajsku dělá doprovod?

Wohnout v Thajsku: kytara, plácání báboviček a plavání v kruhu Wohnout v Thajsku: kytara, plácání báboviček a plavání v kruhu



rock_blog


honza-homolaHonza Homola je momentálně na thajském ostrově Kho Phangan, který se nachází jižně od hlavního města Bangkok. Doprovod mu dělá jeho tříletá dcera a manželka. "V Thajsku jsem již potřetí. Poprvé jsem tuhle krásnou zemi projel před téměř patnácti lety a musím říct, že za tu dobu neztratila svoje kouzlo," píše Honza.

A jak vypadá jeho běžný den? "Moje zabíjení místního času spočívá v kytaře a hraní si s Rozárkou. Denně uděláme několik desítek báboviček, plaveme v kruhu, nebo se chodíme procházet po lesních stezečkách. Občas vyrazíme do nedalekýho městečka na trh. Vím. Není to nic záživnýho ke čtení, ale o prodírání se s mačetou džunglí budu psát jindy, až pojedu cestovat."

Wohnouti již tradičně mizí během zimy do teplých krajů. Zatímco Honza tráví leden v Thajsku, Jiří je na Srí Lance a Matěj v Indii.

Celý deník si můžete přečíst na oficiálních stránkách kapely www.wohnout.cz a nebo dál sledujte iReport.cz. 

mp
zavřít