J.A.R. i letos oslaví narozeniny 17. listopadu v Lucerně. Slibují i Eskalaci dobra

Vydáno 13.11.2017 | autor: admin

I letos se J.A.R. vrací 17.listopadu do Velkého sálu pražské Lucerny, aby koncertem oslavili výročí kapely, které letos čítá již 28 let. Tentokrát navíc naživo představí album Eskalace dobra z jara letošního roku. Těšit se tak můžete na většinu nových písní s nezanedbatelným akcentem na největší hity.

J.A.R. i letos oslaví narozeniny 17. listopadu v Lucerně. Slibují i Eskalaci dobra J.A.R. i letos oslaví narozeniny 17. listopadu v Lucerně. Slibují i Eskalaci dobra

Na nové album J.A.R. se čekalo dlouhých šest let. I díky desce se tak aktuální turné Eskalace dobra 2017 těší velké návštěvnosti ze strany fanoušků. Na mnoha místech hlásí turné vyprodáno. K absolutní eskalaci letošního úspěšného roku pak dojde na největším koncertě turné právě v pražské Lucerně.

RECENZE: Eskalace dobra J.A.R.: Posluchač zajásá, kritik zamáčkne slzu

Naživo z nové desky zazní mimo jiné Spral to ďas, Zhublas, Když ti před Moskvou dojde pervitin, Hlídá nás satelit, Žárlíme na Romana a nebo oblíbená melancholická hymna Sentimentu záchvat.

Po dlouhé době se J.A.R. letos připomněli i klipem. K singlu Zhublas natočil Zdeněk Suchý volební mikrodrama s mnoha známými herci a přáteli kapely.

Vstupenky na tradiční oslavu sametové revoluce a narozenin J.A.R. lze zakoupit v předprodejích Ticketpro.

tz, jm

Témata: J.A.R., Eskalace dobra

zavřít