Co si obléct na koncert? Máme pro vás několik tipů na outfity, díky kterým nezapadnete v davu

Vydáno 29.07.2022 | autor: iREPORT

Trávit několik hodin na koncertě v oblečení, které má do komfortu daleko, není zrovna žádoucí. Ať už jdete na koncert vaší oblíbené popové zpěvačky nebo na koncert rockové kapely, sáhněte vždy po pohodlném outfitu. Pokud se chystáte na koncert v nepříliš teplých dnech, nezapomeňte si s sebou vzít jarní bundu.

Boty na podpatku nohám sice sluší, příliš dlouho dobu v nich bez bolesti stát nejspíš nevydržíte. Ideální volbou budou třeba bílé tenisky Nike, které jsou trendem už pěknou řádku let. Podobně na tom jsou plátěné Converse botky, se kterými zkrátka nikdy vedle nešlápnete. Na koncert vážné hudby ale asi sáhnete spíše po sandálkách nebo společenských pantoflích. Pokud ale zůstaneme u rockové hudby a outfitů, které právě na podobné koncerty vynosíte, parádu naděláte s koženými prvky. Koženková sukně, černé silonky a kotníčková obuv budou to pravé pro chladnější letní večery. Džínové šortky budou vypadat skvěle k teniskám a mikině. Pokud ale teploměry ukazují vysoká čísla, vsaďte na volné šaty, které během večera doplníte koženkovou nebo džínovou bundou. Zapomeňte na to, že se na koncerty chodí nutně jen v roztrhaných džínách. I když jsou nesmrtelné a stále na předních příčkách trendů, vyrazit můžete klidně i v romantickém outfitu, který je rockovými prvky doplněn. Někdy postačí výraznější make-up, jindy je to šperk. Nebojte se kombinovat – pokud vynecháte křiklavé barvy, nemusíte se žádného velkého módního trapasu obávat. Dnešní móda je navíc tak benevolentní, že je téměř jisté, že se s běžnými kousky žádného přešlapu nedopustíte. Navíc věřte, že pokud se v modelu budete cítit dobře, dost možná to bude poznat i zvenčí!

Co si obléct na koncert? Máme pro vás několik tipů na outfity, díky kterým nezapadnete v davu Co si obléct na koncert? Máme pro vás několik tipů na outfity, díky kterým nezapadnete v davu

Čím nahradit kabelku?

Brát si na koncert kabelku obvykle není dobrý nápad. Není kam odložit, po chvíli z ní bolí rameno a člověk má strach, aby se mu z ní něco neztratilo. Batůžky jsou sice stále více módní záležitostí, ale právě mezi davy lidí se také příliš nehodí. Telefon ani peněženku pak totiž nemáte na dosah, což je nejednomu z nás nepříjemné. Přesně na takové chvíle je ideálním společníkem ledvinka, kterou můžete nosit kolem pasu i crossbody. Vejde se do ní často vše potřebné a její nošení je komfortní. Na koncerty je tak právě ledvinka skvělým způsobem, jak mít všechny své věci pohromadě a v bezpečí. Už dávno navíc neplatí, že by snad celkový dojem z outfitu spíše kazila – naopak. Dnešní nabídka ledvinek je tak rozmanitá, že si vybere opravdu každý. Malé, velké, nápadné i decentní. S velkými logy i bez nich. Už víte, se kterou vyrazíte na koncert vy? Věřte, že investice právě do ledvinky nebudete litovat – vynést ji totiž můžete třeba na procházky se psem či kamkoliv jinam, kde kabelka překáží a vy potřebujete mít u sebe ty nejnutnější věci, které vám jinak nehezky naplní kapsy. 

zavřít