Startuje anketa Žebřík. Výsledky vyhlásí Jakub Kohák a Iva Pazderková 8. března v Plzni

Vydáno 01.01.2019 | autor: redakce

Hudební ceny Žebřík vkročily už do 27. roku své existence. Výsledky hlasování, které probíhá na webu www.anketazebrik.cz celý leden a únor, budou odtajněny na velkém finálovém večeru 8. března v plzeňském DEPU2015. Koncertně se představí například Divokej Bill, Tomáš Klus, Mydy Rabycad, Gaia Mesiah i Vladimír Mišík.

Startuje anketa Žebřík. Výsledky vyhlásí Jakub Kohák a Iva Pazderková 8. března v Plzni Moderátory finálové show Žebříku budou Jakub Kohák a Iva Pazderková

Během ledna mohou hudební fanoušci hlasovat na stránkách www.anketazebrik.cz pro kteréhokoliv ze svých favoritů, z čehož vzejde po pěti nominovaných v deseti kategoriích. O definitivních vítězích se pak bude rozhodovat ve druhém kole do 28. února.

Pětadvacetinami Žebříku provedli Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová, pro ceny si chodili i Anna K., Dymytry nebo Divokej Bill

Hlasovat lze pro Skupinu, Album, Skladbu, Videoklip, Zpěváka, Zpěvačku, Objev, Akci, Film i pro 'oblíbený' Průser roku. Totéž platí pro zahraniční část ankety.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční v pátek 8. března 2019 od 19 hodin v areálu DEPO2015 v  Plzni. Během šestihodinové show budou oceněni tři nejlepší umělci v každé kategorii, kteří převezmou bronzové sošky z dílny renomovaného sochaře Václava Česáka. Finálovým eventem provede moderátorská dvojice Jakub Kohák - Iva Pazderková.

Žebřík: Nejvíc cen si odnesli Tomáš Klus, Mydy Rabycad a David Stypka. Zpěváky roku jsou Michal Hrůza a Anna K.

Speciální ocenění převzal z rukou Jardy Hudce Petr Janda

Kromě toho budou k vidění exkluzivní koncerty: "Jsme rádi, že pozvání přijali vítězové posledního ročníku Tomáš Klus, Mydy Rabycad poprvé i Divokej Bill. Po dlouhých dvanácti letech se na Žebříku představí také Gaia Mesiah, lepší než kdy předtím. A velkou ctí pro nás bude přivítat na pódiu Vladimíra Mišíka, který zde oslaví své narozeniny!" popisuje program hlavní scény ředitel Hudebních cen Žebřík Jarda Hudec.

Poklábosit na baru s Tomášem Klusem, Michalem Hrůzou a dalšími hvězdami Žebříku? S VIP vstupenkou žádný problém

Cenu za Skladbu roku (A pak) si loni odnesli Tomáš Klus a jeho žena Tamara

Chybět nebude ani každoroční DJ stage a pověstná after party s hvězdami Žebříku, která potrvá až do ranních hodin.

Organizátorem je magazín iREPORT. Díky spolupráci se serverem Samosebou.cz se Žebřík opět zapojí do třídění odpadu. Dalšími partnery jsou Jägermeister, Ochranný svaz autorský, PMDP, Vodárna Plzeň, Kamenictví Chlupsa. Spoluorganizátory jsou město Plzeň a Plzeňský kraj. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Baxa.

Předprodej vstupenek za 440 Kč a VIP passů v ceně 990 Kč zajišťují Ticketstream, Ticketportal, Ticketmaster, Ticketlive, GoOut, Plzeňská vstupenka.

Oceněnými uplynulého ročníku byli Petr Janda, Tomáš Klus, Michal Hrůza, David Stypka, Marpo, Honza Křížek, Ewa Farna, Anna K, Žofie Dařbujánová, Lenny, Giudi, Mydy Rabycad, Dymytry, Divokej Bill, Imodium, Support Lesbiens, festival Hrady.cz a filmy Ewa Farna 10: Neznámá známá, Po strništi bos a Milada.

Za Skupinu roku Žebříku 2017 fanoušci zvolili Mydy Rabycad

Hlasování a další info na www.anketazebrik.cz

Facebook Anketa Žebřík

FB událost Žebřík

TZ, foto Marek Holoubek, Petr Tibi, Veronika Matějková

Témata: Žebřík, Iva Pazderková, Jakub Kohák, Tomáš Klus, Mydy Rabycad, Divokej Bill, Vladimír Mišík, Gaia Mesiah

zavřít