Jubilejní Žebřík s Pražským výběrem a Mig 21 v České televizi

Vydáno 20.04.2022 | autor: iREPORT

Hodinový záznam toho nejzajímavějšího z vyhlášení 30. ročníku Hudebních cen Žebřík, včetně vystoupení Pražského výběru, Mig 21 nebo Xaviera Baumaxy, odvysílá v pátek 22. dubna kanál ČT Art.

Jubilejní Žebřík s Pražským výběrem a Mig 21 v České televizi  Jubilejní Žebřík s Pražským výběrem a Mig 21 v České televizi

V pořadu, který rekapituluje oslavu 30 let Hudebních cen Žebřík, konanou 1. dubna v zaplněném areálu DEPO2015 v Plzni, uvidíte v koncertním podání legendární Pražský výběr i s hostujícím Matějem Ruppertem, který si Michaelem Kocábem a spol. střihne nadčasovou píseň Snaživec, a zazní i další nesmrtelné songy. Strhující show a oblíbené hity předvedli také Mig 21, písničkář Xavier Baumaxa i nadějná formace Donnie Darko.

ONLINE: Žebřík slaví 30 let! Podívejte se s námi do zákulisí akce

V šedesátiminutovém záznamu renomovaného režiséra Jana Turka a společnosti Signal Generator nechybějí vítězové všech devíti vyhlášených kategorií, předání speciální ceny magazínu iREPORT členům Pražského výběru, honoraci Mira Žbirky in memoriam i další emotivní momenty. To vše pod taktovkou Marka Taclíka a Žofie Dařbujánové, kteří tuto bezmála šestihodinovou show moderovali.

Organizátorem projektu je magazín iREPORT. Spoluorganizátorem je město Plzeň a Plzeňský kraj.
Partnery akce jsou Ochranný svaz autorský, Svaz autorů a interpretů, PMDP, Vodárna Plzeň, Plzeňská teplárenská, Kamenictví Chlupsa, Jameson, Gambrinus, Bohemia Sekt, Kofola. Záštitu nad akcí převzal ministr kultury ČR Mgr. Martin Baxa.

Třicátý Žebřík: Ceny pro Marka Ztraceného, Ewu Farnou, Marpa i Davida Stypku a Mira Žbirku

Kompletní výsledky včetně zahraniční části naleznete na www.anketazebrik.cz

Pořad můžete sledovat i na webu České televize.

TZ, foto: Jakub Urbanec, Iveta Valentová
Témata: Michal ProkopMichal SkořepaŽofie Dařbujánová, Marek Taclík, Xavier BaumaxaMig 21Pražský výběr, Donnie DarkoMarek ZtracenýMarpoLennyMonkey BusinessEwa FarnaKateřina Marie TicháMidi Lidi, Bert & Friends, Annabelle, Žebřík, Plzeň

Mohlo by Vás zajímat

zavřít