Kamil Střihavka a The Leaders! přesouvají každoroční koncert do Lucerna Music Baru

Vydáno 04.12.2023 | autor: iREPORT

Tradiční pražský podzimní koncert Kamila Střihavky & The Leaders! se uskuteční 28. prosince 2023 od 20 hodin v Lucerna Music Baru v Praze. „Atmosféra tohoto speciálního koncertu je vždy výjimečná a neopakovatelná. Stejně jako tradice, která se pro mě a mé fanoušky stala důležitou součástí každoročního podzimu,“ zve na koncert zpěvák.

Kamil Střihavka a The Leaders! přesouvají každoroční koncert do Lucerna Music Baru Kamil Střihavka a The Leaders! přesouvají každoroční koncert do Lucerna Music Baru

Tento jediný letošní koncert v Praze navazuje na tradici, která započala před patnácti lety v sále Retro Music Hall. „Změna je život,“ říká zpěvák na vysvětlenou, proč se tradiční koncert přesouvá z prostoru zavedeného Retra do Lucerna Music Baru.

Příběh českého hitu: No Guitars (Kamil Střihavka) - Černá růže

Zde Kamil Střihavka už v devadesátých letech velmi aktivně a rád vystupoval. Projekty jako BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band! či Supergroup se tak spojovaly výhradně s tímto prostorem. „Je to jako návrat ztraceného syna,“ dodává s nadsázkou. Také letos si Kamil se svou kapelou The Leaders! připravil překvapení, které však návštěvníci koncertu uvidí a uslyší až v Lucerna Music Baru.

Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků. V klubu vystoupí po boku Petra Henycha (kytara), Martina „Maťa“ Ivana (baskytara), Michala Vejskala (klávesy) a Jana Nezvala (bicí).

TZ, foto: archiv Kamila Střihavky
Témata: Kamil Střihavka, The Leaders!, Lucerna Music Bar

zavřít