Ostrava v plamenech zná program, headlinery budou Švédové Arch Enemy

Vydáno 05.05.2017 | autor: redakce

Čtvrtý ročník metalového festivalu Ostrava v plamenech proběhne první srpnovou sobotu 5. srpna v Dolní oblasti Vítkovice. K vidění budou Arch Enemy, Loudness, Civil War nebo z domácí scény Traktor či Kreyson

Ostrava v plamenech zná program, headlinery budou Švédové Arch Enemy Arch Enemy budou headlinery letošního ročníku

Pořadatelé Petr Šiška a Patrik Kohut na letošním ročníku slibují mnohem více odpočinkových zón pro návštěvníky. "Již od počátku konání festivalu je naším cílem přinést fanouškům nejen prvotřídní kapely v kombinaci se špičkovým zvukem a s jedinečným festivalovým areálem jaký není jinde k vidění, ale také maximálně dostupný komfort. Po každém ročníku zjišťujeme, že i přes jejich navyšování je odpočinkových zón pro návštěvníky stále málo. Proto jsme se rozhodli rapidně navýšit počty míst k sezení a vůbec k odpočinku. Je nám jasné, že ustát téměř celodenní metalový maratón na nohou je pro lidi velmi fyzicky náročné. Prostě chceme, abyste si Ostravu v plamenech pořádně užili s co nejlepším komfortem."

Ostrava v plamenech: Skvělá show Within Temptation, Citron už má to nejlepší za sebou

Festival Ostrava v plamenech chce být v rámci metalové hudby co nejrozmanitější. Letošním headlinerem jsou Arch Enemy ze Švédska, vystoupí také japonští Loudness, další Švédové Civil War (se zbrusu novým zpěvákem), blackmetalisté Melechesh z Izraele a polští Crystal Viper. Česko budou reprezentovat Traktor a Kreyson ve zbrusu nové sestavě s Ladislavem Křížkem, kytaristou Jiřím Rainem, baskytaristou Michalem Kůsem a velkým překvapením v podobě kytaristy Rolanda Grapowa (Helloween, Masterplan) s americkým bubeníkem Mikem Terranou (Rage, Tarja).

vložte odkaz, text nemažte

První dvě edice vstupenek byly vyprodány velmi rychle a ta třetí za 790,- se také pomalu blíží vyprodání. Další várka vstupenek bude k dispozicie za 890,- Kč. 

Line-up festivalu:
12:00 - Otevření festivalového areálu
13:00 - 14:10 TRAKTOR (CZ)
14:40 - 16:00 CRYSTAL VIPER (PL)
16:30 - 17:50 MELECHESH (ISR)
18:20 - 19:50 KREYSON (CZ)
20:20 - 21:50 LOUDNESS (JAP)
22:30 - 23:50 ARCH ENEMY (SWE)
00:20 - 01:40 CIVIL WAR (SWE)

Přestávky mezi koncerty budou také letos vyplněny exhibičními zápasy bojových umění.

Témata: Ostrava v plamenech, festivaly, Arch Enemy, Traktor, Kreyson

zavřít