Radost FX láká na únorové středeční FX Session. Akce budou také streamovány

Vydáno 31.01.2017 | autor: redakce

Radost FX v novém roce přichází s novým konceptem středečních setkání pod názvem FX Session. O co že se jedná? FX Session by měla být takovým meeting pointem pro všechny ty, kteří by si rádi zašli uprostřed pracovního týdne s přáteli na drink a poslechli si sety v podání našich českých Djských stálic.

Radost FX láká na únorové středeční FX Session. Akce budou také streamovány Radost láká na únorové středeční FX Sessions. Akce budou také streamovány

Vstupné je vždy zdarma a večery budou probíhat dvakrát do měsíce, a protože ne každý si může dovolit v týdnu příliš ponocovat, FX Session začínají již ve 20:00, takže i když máte druhý den povinnosti, je dost času si užít zábavy! A aby byla celá akce ještě něčím zajímavějším, na každé vydání bude pozván host, který celou akci zaštítí a se kterým si budete moci popovídat o něčem zajímavém a třeba pro vás i přínosném.

Olga Špičáková (Radost FX) interview: Chceme, aby každý host odcházel s úsměvem na tváři

Ve středu 1.2. přijal pozvání cestovatel Michal Janíček, který je známý nejen jako Dj a promotér Michael J, ale je pověstný také jako cestovatel se specializací na Itálii a také pořádáním charitativní akce Pomáhej s Radostí, jejíž finanční výdělek směřoval na dětskou onkologii v pražském Motole. Pokud vás tedy zajímá Itálie, cestování obecně, charita, produkování hudby nebo Djing, budete mít možnost si s ním o všem popovídat. Tento večer se o hudební produkci postarají Adlet & Pert, Subgate & Tibiza, Rio a Madelaine a Michael J.

Pro ty, kteří raději upřednostní být nadcházející středu v teple domova, budou sety všech vystupujících streamované na Facebooku Radosti FX, takže budete moci být v dění celé akce.


Zde se můžete podívat na záznam z minulé FX Session na které zahráli Djs Tokátko, Nicola Cloud, Bronee, Subgate & Tibiza. 

tz, jm

Témata: Radost FX, FX Session, party, streamování, kluby

zavřít