Post-It vydali po deseti letech nové EP. V Akropoli ho křtila Martina Pártlová

Vydáno 2019-12-16 11:25:37

Pátek třináctého přál vršovickým Post-It, kteří se vrátili s novým materiálem. Po deseti letech vydali nové EP Co tě neposílí, to tě zabije. To během devadesátiminutového setu v pražském Paláci Akropolis přehráli téměř celé. I když album ještě fyzicky nebylo k dostání (kapela ho dokončila den předtím), přesto bylo symbolicky pokřtěno.

Rolí kmotrů se zhostili Martina Pártlová, která na novince zpívá duet Bonnie, a producenti Paya Bureš a také Radek Tomášek ze Support Lesbiens, stojící za prvním comebackovým singlem - protestsongem Opět sami. Premiérově zazněla Valkýra doplněna o hosty ToMa Chrudimského z CheckPoint a Tomáš Čeřovského z BKKNY (Bikkinyshop), kteří pomohli s vokály frontmanovi Czendovi. Večer vynikal až rodinnou atmosférou a byl nejenom přehlídkou nových písní. V repertoáru nesměly chybět ani notoricky známé hity Apatie, Ideál, Závislost, V pasti, Stopy v duši či Prameny revoluce. Comeback byl zpečetěn se vším všudy! 

Foto: Aneta Puteani, text: Hana Bukáčková

Témata: Post-It, Czenda Urbánek, Co tě neposílí to tě zabije, Martina Pártlová

Post-It vydali po deseti letech nové EP. V Akropoli ho křtila Martina Pártlová Post-It vydali po deseti letech nové EP. V Akropoli ho křtila Martina Pártlová

Zobrazit fotogalerii (28)

zavřít