Jaké délky a střihy sukní jsou trendy letošní sezóny?

Vydáno 30.05.2022 | autor: iREPORT

Teplé měsíce a letní móda mají svá pravidla. Čím méně oblečení a čím světlejší oblečení, tím lépe. Užitková funkce zde má velký význam, ale nesmíme zapomínat ani na módní sváteční look, protože která žena se nerada cítí krásná? Jaké modely letních sukní budou v nadcházející prázdninové sezóně nejmódnější?

Jaké délky a střihy sukní jsou trendy letošní sezóny? Jaké délky a střihy sukní jsou trendy letošní sezóny?

Top jsou krátké sukně

Minisukně jsou v nadcházející sezóně velmi vítané. Krátká sukně na léto a horké dny může být spásným outfitem, který vám přinese tepelný komfort a trochu ochladí vaše tělo. Které minisukně budou nejmódnější? Existuje několik stylů, které rozhodně vedou. Jednou z módnějších sukní bude džínová minisukně, nejlépe s jemnými oděrkami a v klasické, lehce seprané modré barvě. Vypasovaná džínová sukně s vysokým pasem dokonale zdůrazní pas a postaví proporce postavy a univerzální barvu džínoviny sladíte s jakýmkoli tričkem nebo i vzdušnou květinovou halenkou. Ležérní sukně nad kolena odhalí krásně opálené nohy a bude skvělým základem pro každodenní styling. Neméně populární bude tuto sezónu krátká sukně s volánky nebo minisukně s prolamovanou výšivkou. Tyto dvě úpravy se perfektně hodí ke stylu boho sukní a díky své krátké délce jsou perfektní volbou na léto. V kombinaci se semišovými lodičkami na nízkém podpatku a velkou shopper bag vytvoří skvělé outfity na léto.


Bílá mini jako klasika

Hledáte klasiku mezi krátkými sukněmi do poloviny stehen? Pak spárujte bílou minisukni nebo černou krátkou sukni velmi rovného střihu s jakýmkoli topem. Vytvořte bílý nebo černý celkový look nebo tónovaný spodní pár s květinovou halenkou bez rukávů, rockovým oversized tričkem nebo krvavě červeným španělským tričkem s volánky. Vsaďte třeba na answear.cz/m/the-north-face.

Jednoduché střihy sukní s nízkým pasem budou letos hit sezóny. Pamatujte, že žádná květinová nebo vykrojená minisukně nebude vypadat dobře s neopálenýma nohama. Pokožku nohou se vyplatí potřít bronzerem, přírodním samoopalovacím prostředkem nebo barvícím balzámem. Trh oplývá různou kosmetikou, která ztmavuje tón pleti, takže si určitě vyberete něco pro sebe, ale nezapomeňte vybírat bronzující balzámy s co nejpřirozenějším složením. Sukně letos mohou být také ve výrazných barvách jako je žlutá, červená či oranžová. Nebojte se ani pastelových barev.




Maxi sukně na léto

Módní budou i různé typy dlouhých sukní na léto. Spousta žen si bez nich nedokáže představit svůj sváteční šatník. Proč se vyplatí vybrat si dlouhou sukni po kotníky? Pro koho bude tento střih nejlepší volbou? Dlouhému střihu se totiž ubrání každá silueta, pokud je správně vybrána. Pokud navíc bojujete s problémy s nohama. Máte například viditelné cévy, žíly nebo nevzhledné křečové žíly, trápí vás bolestivé zarůstající chloupky na lýtkách nebo si z jiných důvodů chcete nohy zakrýt, ale nechcete vzdejte se na léto splývavých sukní, zvolte dlouhé sukně maxi. Plisovaná verze bude elegantní a pletená neonová sukně lehce bláznivá a energická. Puntíková maxi sukně nebo dlouhá květinová sukně poslouží i jako zajímavý outfit na svatbu a hostinu. K těmto sukním se perfektně hodí sneakers a tenisky. Kdo viděl New Balance na answear, tak ví.

PR, foto answer

 

 

zavřít