TOP koncertní zážitky roku 2021 podle redaktorů iREPORTu: Koncert Marka Ztraceného, Rock for People Hope i Fvck Kvlt Arleta na Colour Meeting

Vydáno 23.01.2022 | autor: iREPORT

Rok 2021 nebyl na koncerty bohatý tak, jako minulá léta, i přesto se však některé show nesmazatelně zapsaly do pamětí našich redaktorů. Několik z nich se rozhodlo svůj největší loňský zážitek sepsata vy teď tak můžete zavzpomínat s nimi.

TOP koncertní zážitky roku 2021 podle redaktorů iREPORTu: Koncert Marka Ztraceného, Rock for People Hope i Fvck Kvlt Arleta na Colour Meeting TOP koncertní zážitky roku 2021 podle redaktorů iREPORTu: Koncert Marka Ztraceného, Rock for People Hope i Fvck Kvlt Arleta na Colour Meeting

Rock for People Hope

Måneskin na Rock for People Hope jsou pro mě highlightem roku. Na nikoho jsem se netěšila tolik, jako na tuto kapel a rozhodně mě nezklamala. Povedlo se i vystoupení německé kapely Leoniden. Do koncertu v srpnu jsem o nich nikdy neslyšela, a pak skončili na prvním místě v žebříčku mých nejvíce poslouchaných interpretů celého roku na Spotify.
(Bára Nosková)

Rock For People je zpět, první den přivítal Måneskin, Imminence nebo Halflives

Fvck_kvlt Arleta na festivalu Colour Meeting

Mezi vůbec posledními se na multižánrovém festivalu v Poličce představila mladá rapová crew Fvck_kvlt společně s hostující raperkou Arletou. Pokud by náhodou někdo s přibližujícími nočními hodinami měl po celodenním putování mezi koncerty problém zůstat vzhůru, právě tahle parta ho rozhodně postavila na nohy. Show začínající řezavým beatem a děsivým repetitivním ,,zabijem sa" měla energie na rozdávání, a to i přesto, že právě tahle parta často pracuje s tématy jako deprese nebo osamocení.
(Tomáš Kocian)

Benefiční festiválek pro nadační fond Společná šance, Siesta resort Pardubice

Krásný letní den v prostředí zámečku protkaný aktivitami pro děti, aukcí sportovních předmětů na podporu tří dětí s těžkými diagnózami se vydařil. Hudebně akci doprovodily kapely Kevin, Michal Hrůza s kapelou a UDG.
(Monika Růžičková)

Pop Messe - HVOB

Premiéra multižánrového brněnského festivalu Pop Messe nemohla dopadnout lépe. V prosluněném areálu za parkem Lužánky, jak kdyby restrikcemi vyčerpaná hudební scéna chytila druhý dech a publikum dychtící po živé hudbě jako po vodě na vyprahlé poušti dostalo daleko víc, než si za uplynulý rok mohlo nechat snít. Koncert elektronického dua HVOB jak kdyby ve mně probudil pocity, na které jsem dávno zapomněla, že při vystoupeních cítím. Další ročník Pop Messe mám už teď nadšeně zakroužkovaný v kalendáři.
(Kristina Kratochvílová)

Marek Ztracený v Pardubicích

Marek Ztracený byl jedním z prvních interpretů, kteří se loni odhodlali udělat velké halové turné. Po koncertech v O2 areně v Praze a v DRFG areně v Brně dorazil do Pardubic, kde se předvedl ve vší parádě. Klobouk dolů za odehraný celý set i přes zranění po pádu hned na počátku koncertu, kdy na sobě zpěvák nedal nic znát. Neuvěřitelná atmosféra a propojení s publikem.
(Monika Růžičková)

redakce, foto: Monika Růžičková, Bára Nosková
Témata: koncert, festival, zážitek, vzpomínka, Pop Messe, Rock for People Hope, Marek Ztracený, Colour Meeting

zavřít