Festival Pop Messe připravuje dvojici klubových warm-up koncertů nazvanou Druž Messe

Vydáno 08.06.2022 | autor: redakce

Pořadatelé festivalu Pop Messe zpříjemní svým fanouškům čekání na poslední červencový víkend. Pod názvem Druž Messe chystají dvojici warm-up koncertů, první 9. června v Kabinetu Múz v Brně a 10. června v Kafé v kině ve Veselí nad Moravou. Brněnští fanoušci se mohou těšit na kapely B4 a polské Wczasy, Veselí nad Moravou přivítá skupiny Island Mint a 52 Hertz Whale.

Festival Pop Messe připravuje dvojici klubových warm-up koncertů nazvanou Druž Messe Festival Pop Messe připravuje dvojici klubových warm-up koncertů nazvanou Druž Messe

„Přemýšleli jsme, jak našim fanouškům zpestřit čekání na Pop Messe a jak se zároveň vzájemné lépe poznat. A tak jsme připravili dvojici warm-up koncertů Druž Messe, kde se společně potkáme, užijeme si skvělé mladé kapely a naladíme se na festivalovou atmosféru,” přibližuje koncept dramaturg Pop Messe Tomáš Kelar.

Pop Messe zná svůj line-up. Vystoupí Prago Union, Skepta, Iva Bittová nebo Midi Lidi

První z klubových warm-up koncertů Druž Messe se odehraje 9. června v legendárním brněnském klubu Kabinet Múz. Během večera zahrají psychedeličtí B4, kteří patří mezi stálice domácí alternativy. Z Polska dorazí výrazné uskupení Wczasy. Jejich loňské vystoupení na Pop Messe bylo nezapomenutelným zážitkem a stejná živelnost čeká i Kabinet Múz.

Druhou „stmelovací“ akcí je 10. června koncert v Kafé v kině ve Veselí nad Moravou. Na Slovácko zavítá Island Mint, lehká hudba na líné letní odpoledne nebo na dlouhou cestu autem někam za sluncem a mořem. Nebude chybět ani kapela nazvaná po nejopuštěnější velrybě v oceánu vysílající na frekvenci, kterou nikdo jiný neslyší – emočně intenzivní postpunk bratislavské pětice 52 Hertz Whale.

Zakoupený lístek na koncerty DružMesse slouží jako slevový kupon na dvoudenní Pop Messe vstupné. Více informací najdete na goout.cz, popmesse.cz a na facebookových stránkách.

Druhý ročník progresivního festivalu Pop Messe nabídne téměř šedesát umělců ze zahraničí a Česka. Mezi hlavní hvězdy patří Skepta, Bicep, Son Lux, Kae Tempest a Ride. Dvoudenní akce proběhne od 29. do 30. července v areálu fotbalového stadionu Za Lužánkami a okolo Bobycentra.  Kromě dvoudenních vstupenek jsou nově v prodeji i limitované jednodenní lístky.

TZ, foto: Pop Messe
Témata: Pop Messe, B4, Wczasy, Island Mint, 52 Hertz Whale.

zavřít