Rockový Slunovrat přece jen bude! Hlavním tahákem jsou bosenští Dubioza Kolektiv

Vydáno 27.08.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Rockový Slunovrat. Další z řady festivalů, který musel být kvůli opatřením proti koronaviru zrušený. Jeho pořadatelé to však nevzdali a připravili náhradní, i když velmi osekaný program. Z něj sice zmizel hlavní tahák v podobě kapely Skinhead, a do Řevnic nedojedou ani Monkey Business nebo John Wolfhooker, hudební fanoušci se však stále mohou těšit na spoustu kvalitní muziky.

Rockový Slunovrat přece jen bude! Hlavním tahákem jsou bosenští Dubioza Kolektiv Rockový Slunovrat přece jen bude! Hlavním tahákem jsou bosenští Dubioza Kolektiv

Rockový Slunovrat Mini se bude konat 26. září v areálu Lesního divadla v Řevnicích. Hlavní hvězdou akce bude bosenská kapela Dubioza Kolektiv, kterou pravidelní návštěvníci již dobře znají. Skupina v minulosti do Řevnic vždy přivezla energickou show a vzhledem k absenci koncertů se letos dá očekávat erupce jejího balkánského temperamentu.

Rockový slunovrat v Řevnicích vrcholil s Royal Republic, bavili také Kapitán Demo nebo Wohnout

Mezi dalšími vystupujícími jsou také Dirty Blondes, Glad For Today nebo Zooblasters. Z lokálních interpretů vystoupí Vosí Hnízdo a Timudej.

Předprodej vstupenek probíhá na vybraných místech kamenného prodeje nebo skrze oficiální stránky festivalu www.rockovyslunovrat.cz. Kapacita návštěvníků je vzhledem k současné situaci omezena.

TZ

Témata: Rockový Slunovrat, Dubioza Kolektiv, Dirty Blondes, Glad For Today, Zooblasters, Vosí hnízdo, Timudej

zavřít