Program Rockového Slunovratu je hotový. Dorazí Lola Marsh i Dubioza Kolektiv

Vydáno 22.04.2023 | autor: iREPORT

Letošní program Rockového Slunovratu je hotový. Rolí headlinerů se ujmou Lola Marsh a Dubioza Kolektiv. Na dvou pódiích se kromě nich představí na dvacet tuzemských i zahraničních kapel. Sekundovat jim budou němečtí Itchy a Green Frog Feet, kteří se žánrově pohybují v punk rockových vodách.

Program Rockového Slunovratu je hotový. Dorazí Lola Marsh i Dubioza Kolektiv Program Rockového Slunovratu je hotový. Dorazí Lola Marsh i Dubioza Kolektiv

Tahouny Rockového Slunovratu se letos stávají umělci z trochu netradičních destinací. Z Izraele dorazí kapela Lola Marsh v čele s éterickou zpěvačkou Yael Shoshanou Cohen a multiinstrumentalistou Gilem Landau. O jejich oblíbenosti mezi českým publikem svědčí mimo jiné nedávný koncert v pražském klubu Roxy a nedají na ně dopustit ani slovenští sousedé, které Lola Marsh pravidelně okouzluje na festivalu Pohoda.

Rockový Slunovrat se vrací, headlinerem bude Dubioza Kolektiv

Druhým tahounem dvoudenního programu bude sedmičlenná formace Dubioza Kolektiv z Bosny a Hercegoviny. Ti na festivalu vystoupí již potřetí.

Z českých luhů a hájů se představí svérázní Hentai Corporation (thrash metal rock’n’roll), Cocotte Minute (rock/metal), Gaia Mesiah (rock/metal), Rest (hip-hop), N.O.H.A. (dnb/world music), John Wolfhooker (post h/c), Vojtaano (folk-rap) a další.

Rockový Slunovrat se koná ve dnech 2. a 3. června 2023 v Lesním divadle Řevnice, které se nacházejí asi 25 km od Prahy.

TZ, foto: FB @omrirosengart
Témata: Rockový Slunovrat, Lola Marsh, Dubioza Kolektiv, Hentai Corporation, Cocotte Minute, Gaia Mesiah, John Wolfhooker, Vojtaano

zavřít