Gaia Mesiah a Hentai Corporation otevřou letní scénu v plzeňském DEPO2015

Vydáno 12.06.2020 | autor: redakce

Sezona letních open air koncertů v Plzni začíná v sobotu 13. června. V areálu DEPO2015 vystoupí Gaia Mesiah s bouřliváky Hentai Corporation.

Gaia Mesiah a Hentai Corporation otevřou letní scénu v plzeňském DEPO2015 Gaia Mesiah a Hentai Corporation otevřou letní scénu v plzeňském DEPO2015

Nezkrotná Gaia Mesiah stačila odehrát jen část jarního turné a po vydání živáku Refresh in Golden Hive Live, na němž oprášila desítku osvědčených tracků, se opět vrací na pódia.

„Pojďme na chvíli všichni zapomenout, co se dělo a děje v rámci koronaviru. Přijďte se pobavit na koncert, zapařit s kamarády, dát si pivko a radovat se z živé muziky. Předáme vám spoustu energie, kterou jsme při karanténě nabyli,“ zve zpěvačka Marka Rybin do areálu plzeňského klubu DEPO2015, kde vystoupí s kapelou v sobotu 13. června. 

Gaia Mesiah pokřtila v Lucerna Music Baru koncertní album, diváci šíleli

„V době nouzového stavu jsme nelenili a rozpracovali ve studiu Golden Hive další dvě nové písně, živé hraní ale muzikanta naplňuje nejvíc. Ukrutně se těším," dodává Kytaristka Santa Morella.  

Kapela zahraje písně z nové desky Excellent Mistake stejně jako čerstvě upravné hity z dřívějších alb. V Plzní vystoupí také bouřliváci Hentai Corporation, kteří představí své aktuální EP 00420603545450.

Divocí Hentai Corporation v pražském klubu Futurum pokřtili nové EP

Vstupenky na koncert s omezenou kapacitou jsou stále k dispozici zde. Ti, na které lístky nedostanou, mohou večer sledovat na live stremu přes internet.

Text: tz, hb, foto: Vít Linek
Témata: Gaia Mesiah, Hentai Corporation, DEPO2015

zavřít