Guns N' Roses se vrátí na místo činu. Po třech letech znovu obsadí Letňany

Vydáno 13.12.2019 | autor: redakce

Stejné turné, stejné místo. Guns N' Roses se tři roky po velkolepém koncertě v Letňanech na toto letiště 19. června 2020 vrátí, aby znovu připomněli své největší hity. Půjde o další zastávku šňůry Non In This Lifetime, která oslavuje návrat kytaristy Slahe a baskytaristy Duffa McKagana do sestavy. 

Guns N' Roses se vrátí na místo činu. Po třech letech znovu obsadí Letňany Guns N' Roses se vrátí na místo činu. Po třech letech znovu obsadí Letňany

Doposud jejich Not In This Life Time World Tour navštívilo po celém světě 5,5 milionu fanoušků. Série nově oznámených koncertů bude zahájena 20. května v portugalském Lisabonu. Kapela v rámci ní vystoupí ve třinácti evropských městech, mezi kterými nebude chybět například Londýn, Vídeň, Varšava, Mnichov nebo Dublin. Své největší hity Guns N' Roses představí opět i před pražským publikem.

LIVE: Guns N' Roses v Praze aneb Rockoví mohykáni uctívají rockové mohykány

Guns N' Roses na evropský kontinent dorazí potřetí od zahájení turné Not In This Lifetime v roce 2016, během kterého doposud odehráli 160 koncertů pro více jak 5,5 milionu fanoušků po celém světě. Jen v Evropě jejich show navštívilo přes 1,6 milionu návštěvníků a turné se stalo i třetím nejvýdělečnějším v hudební historii.

Vstuepnky budou k dostání v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 18. prosince úderem desáté hodiny dopoledne. Stát budou od 1 790 do 3 000 Kč.

tz, jm

Témata: Guns N' Roses, Letňany, Axl Rose, Slash

zavřít