Guns N' Roses skládají nové album. Údajně zní epicky

Vydáno 01.05.2020 | autor: redakce

Axl Rose, Slash a Duff McKagan nahrávají novou desku. Původní sestava Guns N' Roses spolu naposledy byla ve studiu před dvojalbem Use Your Illusion, které vyšlo v roce 1991. Prozradila to manželka basáka McKagana.

Guns N' Roses skládají nové album. Údajně zní epicky Guns N' Roses skládají nové album. Údajně zní epicky

„Řeknu jen to, že Guns N' Roses úzkostlivě pracují na novém a zabijáckém materiálu,“ uvedla Susan McKagan, manželka hráče na basu, který stál spolu s Axlem Rosem a Slashem u zrodu kapely v roce 1985. 

„Nemůžu prozradit mnoho, ale slyšela jsem kousek toho a kousek tamtoho a je to epický. Řekněme, že bych chtěla přinést dobré zprávy, nikoliv detailní,“ řekla McKagan v nejnovější epizodě podcastu Appetite for Distortion.

LIVE: Guns N' Roses v Praze aneb Rockoví mohykáni uctívají rockové mohykány

O novém albu losangeleských rockerů se špitá už delší dobu a Slash loni spekulace potvrdil. „Děje se to, ale žádné detaily ani termíny nemáme. Skládáme nový materiál, nahráváme, pracujeme na tom, ale ve skutečnosti ani moc nevíme, co to vlastně vzniká,“ prozradil kytarista na začátku loňského roku pro server Guitar.com. 

Před novou nahrávkou měla kapela v plánu soustředit se na světové turné, z toho ale odehráli jediný koncert, načež bylo ve světle světové pandemie nového koronaviru zastaveno. Guns N' Roses se tak mohli vrátit k práci ve studiu a nové album snad vydají dříve, než má Axl Rose ve zvyku chodit své na koncerty.

17 důvodů, proč je Axl Rose největší syčák rock'n'rollu

Posledním studiovým albem Guns N’ Roses je Chinese Democracy z roku 2008, na nahrávce se ale nepodílel Slash ani McKagan. Poslední společnou nahrávkou původní sestavy tak zůstávají alba Use Your Illusion I a Use Your Illusion II.

red, oh

Témata: Guns N' Roses, Axl Rose, Slash, Duff McKagan 

zavřít