BIZÁR TÝDNE: Guns N’ Roses vydají čtyřpísňové EP, nové nahrávky ale nečekejte

Vydáno 13.10.2021 | autor: redakce

Guns N’ Roses slibují fanouškům nové EP, které bude prvním po osmadvaceti letech, které Axl Rose, Slash a Duff McKagan vydají společně. Příznivci formace si na něj však budou muset počkat až do února příštího roku. Obsahovat má celkem čtyři skladby, z nichž dvě Guns N’ Roses už pustili ven. Zbývající dvě písně mají být navíc pouze živými verzemi již známých songů.

BIZÁR TÝDNE: Guns N’ Roses vydají čtyřpísňové EP, nové nahrávky ale nečekejte BIZÁR TÝDNE: Guns N’ Roses vydají čtyřpísňové EP, nové nahrávky ale nečekejte

Guns N’ Roses aktuálně brázdí v rámci svého turné Not In This Lifetime Severní Ameriku. Pracovat nepřestávají ani ve volných chvílích, kdy připravují EP, které ponese název Hard Skool. Vyjde v únoru příštího roku a obsahovat bude celkem čtyři písně.

TOP 5 písní z legendárního Use Your Illusion Guns N' Roses

Pro fanoušky však nepůjde o žádné novinky. Obsahovat má totiž singl Absurd, který formace vydala letos v srpnu a je předělávkou Silkworms z roku 1999, a Hard Skool, jenž vyslala do světa nyní. Další dvě zbývající skladby budou pouze živými verzemi devadesátkových hitů Don´t Cry a You´re Crazy z debutového alba Guns N’ Roses. 24. června se pak kapela chystá vydat také sedmipalcový vinyl, který bude kromě zmíněné Hard Skool obsahovat také živou verzi Absurd.

Chystat by snad kapela měla i plnohodnotné album, kdy a zda vůbec vyjde, neví zatím ani její členové. „Určitě bude. Zábavné a cool ale je, že o tom moc nemluvíme. Co se stane, to se stane,“ uvedl v roce 2019 McKagan.

Fanoušci Guns N’ Roses si po osmadvaceti letech užívají návrat „staré formace“ čítající Axela Rose a Slashe s Duffem McKaganem, kteří se do kapely vrátili v roce 2016, tedy třiadvacet let po svém odchodu. Chybí pouze bubeník Matt Sorum, jenž se měl údajně o návratu Guns N’ Roses dozvědět z médií.

red, foto: IG Guns N’ Roses
Témata: Guns N’ Roses, Axl Rose, Slash a Duff McKagan 

zavřít