Potvrzeno: Pražský koncert s AC/DC odzpívá Axl Rose. Zrušte to, volají čtenáři iREPORTu

Vydáno 17.04.2016 | autor: Josef Martínek

V posledních týdnech už si o tom šuškali i vrabci na střeše, nyní je to konečně potvrzeno: Axl Rose je novým zpěvákem AC/DC. S kapelou absolvuje odložené koncerty amerického turné i celou evropskou šňůru, tedy i pražský koncert 22. května v Letňanech. 

Potvrzeno: Pražský koncert s AC/DC odzpívá Axl Rose. Zrušte to, volají čtenáři iREPORTu Axl Rose si zahraje s AC/DC

"Členové AC/DC děkují Brianu Johnsonovi za oddanost kapele po celé roky. Přejeme mu mnoho štěstí do budoucna a také brzké uzdravení. I když jsme si velmi přáli, aby naše turné skončilo stejně jako začalo, naprosto chápeme Brianovo rozhodnutí dál nepokračovat a neriskovat své zdraví. Vážíme si přátelské nabídky, kterou nám dal Axl Rose. Společně s kapelou odehraje 10 odložených amerických koncertů a také celou evropskou část turné," uvedli AC/DC na sociálních sítícíh. 

ANKETA: Má s AC/DC do Prahy jako zpěvák dorazit Axl Rose? Ptáme se čtenářů

Fanoušci australské hardrockové party ale tímto rozhodnutím moc nadšeni nejsou. V naší nedávné anketě jich 66 % hlasovalo pro možost, že koncerty bez původního lídra Briana Johnsona nemají smysl a měly by být raději zrušeny. Za dobrou volbu označilo Axla pouze 12 % hlasujících.

vložte odkaz, text nemažte

Axl Rose zrovna odstartoval svůj velký comeback s Guns N' Roses a fanoušci AC/DC často argumentují, že se jeho hlaspvý projev pro hity australské legendy moc nehodí. Vadí jim také jeho tradiční zpoždění před začátky koncertů. V současnosti má navíc Rose zlomenou nohu, koncerty s Guns N' Roses tedy absolvuje vsedě. Je tak možné, že ačkoliv je pražská show vyprodaná, někteří fanoušci se nyní začnou lístků zbavovat.

 

zavřít