Axl Rose si zlomil nohu, s Guns N' Roses koncertuje vsedě

Vydáno 12.04.2016 | autor: redakce

Po utajeném "aprílovém" koncertě zahájili Guns N' Roses i své regulérní turné, jedná se o první koncerty v obnovené sestavě po třiadvaceti letech. Zpěvák Axl Rose na nich však sedí, protože si zlomil nohu. 

Axl Rose si zlomil nohu, s Guns N' Roses koncertuje vsedě Axl Rose na koncertě v Las Vegas. Foto: spin.com

Zranění si Axl údajně přivodil právě na nedávném vystoupení v klubu Troubadour, kde se poprvé po letech na jednom pódiu sešli Rose, Slash a Duff McKahan. Jak zpěvák vtipně glosoval, "to se stane, když něco děláte po třiadvaceti letech". Dlouho plánovaný comeback Guns N' Roses ale ani zlomenina zhatit nemůže. Axl tedy poprosil Davea Grohla, aby mu zapůjčil svůj trůn, se kterým loni v podobné situaci zpíval na koncertech Foo Fighters. A ten mu vyšel vstříc.

Guns N' Roses uspíšili svůj comeback: vystoupili v klubu za pár dolarů a ohlásili turné

Na dvou víkendových koncertech v Las Vegas tak fanoušci obdivovali Axlův pěvecký um vsedě. Na tento víkend je v plánu velká show na festivalu Coachella, bude tedy jistě zajímavé sledovat, jak v tomto rozpoložení uspěje tam. 

ANKETA: Má s AC/DC do Prahy jako zpěvák dorazit Axl Rose? Ptáme se čtenářů

O Roseovi se už několik týdnů spekuluje i jako o možné náhradě za nemocného Briana Johnsona v sestavě AC/DC. Původnímu zpěvákovi prý hrozí úplná ztráta sluchu, takže zbytek turné s autralskými rockery nejspíš dokončí jiný vokalista. Potvrzeno ale stále nic nebylo. 

vložte odkaz, text nemažte

zavřít