Guns N' Roses představí rozšířenou verzi alba Appetite For Destruction i s nevydanými songy

Vydáno 15.05.2018 | autor: redakce

Guns N' Roses vydají 29. června reedici svého debutového alba Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded Edition. V super deluxe edici na ní budou i exkuzivní bonusové materiály, včetně dvou nevydaných skladeb. V létě skupina vyjede na pokračování turné Not In This Lifetime, které loni viděli i fanoušci v Praze.

Guns N' Roses představí rozšířenou verzi alba Appetite For Destruction i s nevydanými songy Guns N' Roses představí rozšířenou verzi alba Appetite For Destruction i s nevydanými songy

Reedice vyjde jako 4CD/1Blu-ray verze a v Super Deluxe edici, která bude navíc obsahovat 96stránkovou knížku plnou dosud nevydaných fotografií z osobního archivu Axla Rose, 25 dosud nevydaných demo nahrávek, dva nevydané tracky Shadow Of Your Love a Move To The City a nahrávací session ze Sound City z roku 1986. Vychází rovněž ve 2CD Deluxe Edici, v 2LP vinyl edici a v neposlední řadě i na CD a digitálních a streamovacích servisech. Vše je remastrováno z původních analogových pásků a variabilně doplněno o bonusy od videoklipů přes plakáty po trsátka.

LIVE: Guns N' Roses v Praze aneb Rockoví mohykáni uctívají rockové mohykány

Původní deska vyšla v červenci v roce 1987 a prodalo se jí přes třicet milionů kopií. Appetite For Destruction obsahuje kultovní skladby jako například Sweet Child O’ Mine, Welcome To The Jungle, Nightrain nebo Paradise City.

Guns N' Roses v původní sestavě představuje zpěvák Axl Rose, hlavní kytarista Slash, kytarista Izzy Stradlin, baskytarista Duff McKagan a bubeník Steven Adler. Kapela za svou kariéru vydala šest studiových alb, prodala přes 100 milionů nahrávek, z toho 45 milionů jen ve Spojených státech, a stala se tak jedním z padesátí nejprodávanějších interpretů historie.

tz, jm

Témata:  Guns N' RosesAxl RoseSlashDuff McKagan

zavřít