Je jeden z nejrychlejších raperů na světě. Ocean Wisdom vystoupí v ROXY

Vydáno 09.09.2019 | autor: redakce

V ROXY se objeví docela slušná sestava rapových umělců. Dalším z nich bude jeden z nejrychlejších. Se svými 4.45 slovy za vteřinu předčil dokonce i Eminema. Koncert proběhne 30. října.

Je jeden z nejrychlejších raperů na světě. Ocean Wisdom vystoupí v ROXY Je jeden z nejrychlejších raperů na světě. Ocean Wisdom vystoupí v ROXY

Jeho kvality potvrdilo již debutové album Chaos 93', které v den vydání okamžitě dosáhlo na desátou příčku iTunes album chart. V březnu tohoto roku pak ve spolupráci s Warner Music vypustil do světa vlastní label Beyond Measure, na kterém již stihl vydat žebříčky válcující track 4AM.

Hlavní představitel žánru grime Skepta vystoupí v rámci narozenin ROXY

Na kontě má dvě alba, z nichž na tom druhém hostovala elitní jména jako Dizzee Rascal, Method Man nebo Roots Manuva. To je skutečně pěkná vizitka vzhledem k tomu, že se na scéně objevil před necelými pěti lety. Na to, abyste jeho tvorbu znali, ani nemusíte být fanouškem rychlého rýmu. Track Tom & Jerry se totiž objevil i na soundtracku FIFA 19. Tomu říkáme stylové vykopnutí kariéry.

Jeho síla ale nespočívá jen v nahraných skladbách. Své fanoušky přivádí až k šílenství během živých vystoupení, kde s lehkostí sobě vlastní přelétá mezi hip-hopem, junglem až ke grimu. Na konci října tomu v pražské Dlouhé ulici nebude jinak. Pěkně mu ta slova společně spočítáme.

Text: TZ

Témata: Ocean Wisdom, Eminem, Dizzee Rascal, koncert, vystoupení, Roy

zavřít