Eminem překvapil fanoušky novou deskou, hostují na ní Ed Sheeran, Beyoncé, Alicia Keys nebo Pink

Vydáno 17.12.2017 | autor: redakce

Eminem vydal v polovině prosince své deváté album Revival. Produkoval ho jeden z amerických průkopníků hip hopu a gangsta rapu Dr. Dre a Rick Rubin, jenž byl MTV oceněn jako nejdůležitější producent posledních 20 let. 

Eminem překvapil fanoušky novou deskou, hostují na ní Ed Sheeran, Beyoncé, Alicia Keys nebo Pink Eminem překvapil fanoušky novou deskou, hostují na ní Ed Sheeran, Beyoncé, Alicia Keys nebo Pink

Na desce se nachází již dříve vydané singly Untouchable a Walk On Water s Beyoncé. Dalšími hosty Revivalu jsou Ed SheeranAlicia KeysPink, Kehlani nebo X Ambassadors.

ROCKBLOG: V Česku má vystoupit Eminem, Bruno Mars i Divoký anděl. Ale nevěřte všemu

Eminem získal za svou kariéru už patnáct Grammy a v roce 2002 i cenu Akademie za nejlepší píseň, a to Lose Yourself z filmu 8 Mile. Jeho dvou nejúspěšnějších alb The Marshall Matters LP a The Eminem Show se prodalo kolem 40 milionů kusů a obě získala diamantová ocenění. V roce 2009 byl vyhlášen nejlepším umělcem dekády, dostal ocenění Global Icon. 

Doposud poslední řadovku vydal před čtyřmi lety, jmenovala se The Marshall Mathers LP 2 a celosvětově se jí prodalo na devět milionů kopií. Právě představená novinka je už jeho devátá v pořadí.

tz, jm

Témata: Eminem, Revival, rap, hip hop

zavřít