Life z Británie si lidi zamilovali na Rock for People, organizátoři je teď přivezli do Klubu FAMU

Vydáno 07.10.2019 | autor: redakce

Líbili se vám na Rock for People? Spokojena byla spousta lidí, a tak se je organizátoři festivalu rozhodli přivést na samostatný koncert, který se uskuteční v Praze v Klubu FAMU 7. října.

Life z Británie si lidi zamilovali na Rock for People, organizátoři je teď přivezli do Klubu FAMU Life z Británie si lidi zamilovali na Rock for People, organizátoři je teď přivezli do Klubu FAMU

V posledním roce se objevila na různých festivalech po Velké Británii a Evropě a jela také turné s návštěvníkům Rock for People dobře známými Slaves nebo Idles. V roce 2017 vydala kapela LIFE svůj debut Popular Music, který si hned vydobyl pozornost - britské Radio 1 ho zařadilo na seznam nejlepších alb roku 2017.

Rock for People oznamuje první hvězdy. Vystoupí Green Day, Fall Out Boy a Weezer

Být apolitický a nezajímat se o realitu je sice v posledních několika letech trend, ale hudba LIFE je naštvaná, útočí na tenhle trend s neutuchající vášní a nezpochybnitelným odhodláním. Poskytuje hlas nezaujatým. Jak napsal Tom Twardzik v Popdust: "LIFE si jasně uvědomují problémy tohohle světa a dovedou je vtělit do rytmu."

Do Prahy kapela také přiveze svojí novou desku A Picture Of Good Health, která vychází 20. září 2019.

Předkapelou v klubu FAMU budou Cigarette Syndrome.

Text: TZ

Témata: LIFE, Cigarette Syndrome, koncert, Praha, Klub FAMU

zavřít