Metal Church přišli o frontmana, Mike Howe v 55 letech zemřel

Vydáno 28.07.2021 | autor: redakce

Kapela Metal Church přišla o frontmana. Oznámila to prostřednictvím svých sociálních sítí s tím, že Mike Howe zemřel ve svém domově v Eurece v Kalifornii. Bylo mu 55 let.

Metal Church přišli o frontmana, Mike Howe v 55 letech zemřel Metal Church přišli o frontmana, Mike Howe v 55 letech zemřel

„S těžkým srdcem oznamujeme, že zemřel náš brácha, kamarád a opravdová legenda heavy metalové muziky. Mike Howe zemřel dnes ráno ve svém domě v Kalifornii. Jsme zdrceni jeho ztrátou, nemáme slov,“ uvedla kapela Metal Church na svých sociálních sítích.

Zemřel zakládající člen Slipknot Joey Jordison, bylo mu 46 let

Howe hrál ve skupině mezi léty 1988 až 1995 a od roku 2015 do současnosti. Příčina jeho smrti není známá. „Slyšeli jsme o smrti bývalého zpěváka Heretic, mrzí nás to,“ napsali členové muzikantovi bývalé kapely Heretic, ke které se připojil v roce 1986. Právě od ní pak odešel k Metal Church, kde nahradil zpěváka Davida Waynea.

S formací nahrál slavná alba Blessing in Disquise, Hanging in the Balance nebo The Human Factor. Po svém návratu do Metal Church se pak podílel i na deskách XI, Damned If You Do a From the Vault.

red, foto: Facebook Metal Church
Témata: Metal Church, Mike Howe, Heretic

zavřít