Nový festival Urban Rock byl zrušen. Alt-J ani Enter Shikari do Brna nepřijedou

Vydáno 17.05.2018 | autor: redakce

Festival Urban Rock, který se měl letos poprvé uskutečnit na brněnském Výstavišti, byl zrušen. Důvodem je ztráta významného finančního partnera. Prohlášení organizátorů přidáváme níže. Třídenní festival měl od 10. do 12. srpna hostit Alt-J, Enter ShikariLittle Big, Lucky Chops a mnoho dalších hvězd. 

Nový festival Urban Rock byl zrušen. Alt-J ani Enter Shikari do Brna nepřijedou Nový festival Urban Rock byl zrušen. Alt-J ani Enter Shikari do Brna nepřijedou

"Se slzou v oku vám musíme oznámit, že jsme nuceni Urban Rock zrušit. Někdy zkrátka dobré úmysly nestačí a překážek je tolik, že již není možné pokračovat. A přesně do tohoto bodu jsme se dostali i my. Důvodem je nenaplnění některých dohod a odpadnutí výrazného partnera, jehož finanční plnění mělo pro konání akce zásadní význam. Ačkoli jsme hledali všemožná řešení, žádné z nich se neukázalo jako realizovatelné.

Alt-J budou hlavním lákadlem Urban Rocku, který premiérově proběhne v srpnu v Brně

Celá situace je velmi nešťastná, jelikož naší hlavní snahou bylo přivést do Brna něco speciálního s mezinárodním přesahem. Výjimečný projekt, který zde nemá obdoby. Nicméně v tuto chvíli jsou všechny varianty, jak Urban Rock uspořádat, vyčerpané. Věřte, že jsme dělali vše, co bylo v našich silách, aby tato nešťastná situace nenastala. Děkujeme za vaši podporu a doufáme, že se v budoucnu setkáme na jiných akcích.

Peníze za již zakoupené vstupenky vám budou vráceny stejným způsobem, jakým jste je zakoupili.



Rádi bychom poděkovali všem za podporu a spolupráci.

Tým Urban Rock"

tz, jm

Témata: Urban Rock, Brno, Enter Shikari, Alt-J

zavřít