One Night! v Radosti FX bude hostit 16 Bit Lolitas

Vydáno 28.11.2016 | autor: redakce

Amsterodamskou dvojici Ariaan Olieroock & Peter Kriek aka 16 Bit Lolitas není třeba příliš představovat. Svou podmanivou hudební produkcí si získali miliony fanoušků po celém světě a jsou právem nazýváni undergroundovými TOP Dj's a producenty světa. Ariaana, jednoho z členů, přiváží pod hlavičkou 16 Bit Lolitas po dlouhých pěti letech do Prahy klub Radost FX, vystoupí v rámci klubovky One Night!

One Night! v Radosti FX bude hostit 16 Bit Lolitas One Night! v Radosti FX bude hostit 16 Bit Lolitas

Po krátké přestávce, kdy 16 Bit Lolitas pracovali na několika různých netanečních projektech se opět spojili s labelem Anjunadeep, aby vám přinesli novou tvorbu a také nové album, které je očekáváno ještě v tomto roce. První EP, které bylo velmi pozitivně přijato fanoušky i DJ´s po celém světě nese název "Beat Organ". Následující EP “Deep In My Soul” se drželo na Beatrportu v Top 10 Deep house Music Chart celých 5 týdnů a jejich EP “Not The Only One”, které vyšlo v březnu 2015 se pak umístilo v Top Chart na Beatportu na třetím místě. Nezůstávají pozadu ani s remixy, a že je o ně nemalý zájem, potvrzují poptávky od takových jmen, jako jsou Sander Kleinenberg, Mathew Dekay, Above & Beyond a moho dalších.

Olga Špičáková (Radost FX) interview: Chceme, aby každý host odcházel s úsměvem na tváři

16 Bit Lolitas působí na taneční scéně více než 10 let a stále tvoří hudbu, kterou Djové chtějí hrát a fanoušci ji chtějí slyšet na tanečním parketu. Za tím vším stojí jejich vášeň pro undergroundovou taneční hudbu a jejich neustálé úsilí přinášet v hudbě něco nového. A pokud se ptáte, proč přivítáme v Radosti FX pouze jednoho ze členů 16 Bit Lolitas, odpovědí je, že si pánové díky velmi náročnému programu rozdělili své úlohy tak, že Ariaan jezdí vystupovat po turné a věnuje se propagaci hudby a Peter se věnuje práci ve studiu. Petera však Ariaan hned po svém návratu ze svých vystoupení následuje do jejich studia a připojuje se k práci na další tvorbě.

Za pravidelnou klubovou nocí One Night!, která má několikaletou tradici, stojí Djové a moderátoři Rádia 1 Dan Cooley a Josef Sedloň.

tz, jm

Témata: Radost FX, One Night!, 16 Bit Lolitas

zavřít