Rock Heart v Moravském Krumlově láká na HammerFall, Epicu nebo DragonForce

Vydáno 15.08.2018 | autor: Dominik Pavliš

Od roku 2016, kdy festival Rock Heart v Moravském Krumlově vznikl, nalákal již tisíce fanoušků tvrdé muziky nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. Od 17. do 18. srpna se uskuteční již třetí ročník jedné z největších hudebních přehlídek jižní Moravy.  Zahrají HammerFall, Epica, DragonForce a mnoho dalších. 

Rock Heart v Moravském Krumlově láká na HammerFall, Epicu nebo DragonForce Rock Heart v Moravském Krumlově láká na HammerFall, Epicu nebo DragonForce

Festival láká především na to nejlepšího ze světa zahraničního a tuzemského rocku a metalu. Akce se pyšní jedinečnou atmosférou - koná se v prostředí krásného zámeckého amfiteátru.

Moravský Krumlov se proměnil v Rock Heart: Hráli Lordi, Amon Amarth nebo Powerwolf

První ročník konaný roku 2016 byl jednodenní a zazářili zde především headlineři Helloween, dále pak například Jerem I., Kern či Monroe, z tuzemských kapel pak výborní Hentai Corporation. O rok později se již festival rozrostl do dvou dní a line-up byl na "velká jména" bohatší. Vystoupili zde Amon Amarth, Powerwolf, Lordi či Sonata Arctica.

Letošní ročník opět posouvá své hranice po všech stránkách a fanoušci se mohou těšit například na Hammerfall, Sodom, Epicu, Dragonforce a mnoho dalších významných rock-metalových jmen. Aktuální cena vstupenky činí 1550 Kč.

Více informací najdete na oficiálních webových stránkách

tz, jm

Témata: Rock Heart, Hammerfall, Sodom, Epica, DragonForce

zavřít