Summer Punk Párty vstupuje do druhé dekády, programu vévodí Polar, Moscow Death Brigade a The Real McKenzies

Vydáno 02.08.2022 | autor: redakce

Už po jedenácté obsadí o víkendu 19. a 20. srpna malebnou prvorepublikovou plovárnu ve Volyni oblíbená Summer Punk Párty. A i když její přípravy poznamenal výpadek více než dva roky potvrzeného headlinera v podobě legendárních H20, pořadatelé i přesto připravili jeden z dramaturgicky nejsilnějších ročníků.

Summer Punk Párty vstupuje do druhé dekády, programu vévodí Polar, Moscow Death Brigade a The Real McKenzies Summer Punk Párty vstupuje do druhé dekády, programu vévodí Polar, Moscow Death Brigade a The Real McKenzies

Programu vévodí trio zahraničních kapel. Zatímco ruská HC/elektro úderka Moscow Death Bridage se přesouvala už od roku 2020, další dvě kapely jsou v harmonogramu kompletně nové. Punkový prapor letos ponese kanadská stálice The Real McKenzies, hardcore bude reprezentovat britská parta Polar, která byla na festival potvrzena teprve před několika týdny.

Punkový tábor pro dospělé. Takhle vypadala vyprodaná Summer Punk Party Volyně

Tradičně bohaté bude také obsazení československé scény – návštěvníci se můžou těšit třeba na Staré pušky, Better Way, Houbu, Marked As An Enemy, Krang a hromadu dalších. Na poslední chvíli v programu přibyla také ukrajinská oi/street-punková kapela Bezlad z Charkova, které se po dlouhých měsících jednání s tamním ministerstvem kultury podařilo získat povolení vycestovat ke koncertům.

Hlavním bodem doprovodných aktivit bude jako každý rok oblíbený bazén, ze kterého je možné pozorovat s vychlazeným místním pivem kapely na pódiu, případně předvést ty nejlepší triky při skoku z dominanty areálu – skokanského můstku. Kromě toho pořadatelé pro letošní rok připravili ve spolupráci s Red Cath Tattoo možnost pořídit si přímo na plovárně festivalové nebo jiné tetování, výtěžek z toho následně poputuje na podporu organizací starajících se o psy a kočky.

Skvělý kapely, osvěžující koupačka, dobrý skutky a jedna velká jízda - přesně taková bude letošní Summer Punk Párty na prahu své 2. dekády. Na viděnou 19. a 20. srpna ve Volyni!

FB event
Vstupenky

TZ, foto: Summer Punk Párty Volyně
Témata: Summer Punk Párty Volyně, Polar, Moscow Death Brigade, The Real McKenzies

zavřít