Gramofon Technics SL-1500 - Minimalistický vzhled, maximální hudební zážitek

Vydáno 22.11.2019 | autor: redakce

Značka Technics je pro všechny milovníky vinylů a kvalitního poslechu pojem už řadu let. Skvělou volbou proto bude i její gramofon SL-1500. V srdci přístroje se ukrývá moderní bezjádrový motor s přímým náhonem, který se stará o vysoce přesnou rotaci a precizní přenos signálu z gramofonové desky.

Gramofon Technics SL-1500 - Minimalistický vzhled, maximální hudební zážitek Gramofon Technics SL-1500 - Minimalistický vzhled, maximální hudební zážitek

Minimalisticky laděný gramofon si zamilujete i díky vestavěnému předzesilovači s ekvalizérovým modulem, který umožňuje připojení k řadě dalších přístrojů. Gramofon Technics SL-1500 má velmi citlivé ramínko, které zároveň zmírňuje opotřebení jehly i desek díky funkci automatického zdvihnutí.

Doporučená MOC je 25.990 Kč


Pro milovníky hudebních detailů

Bezdrátová sluchátka Panasonic HD605N vynikají dokonale čistým zvukem, který překvapí i náročného posluchače. Autentického zvuku ve vysokém rozlišení, jemných tónů a kvalitního podání basů je dosaženo díky oblíbené funkci potlačení okolního zvuku a použití vysoce kvalitních komponentů.

Tlumení okolního zvuku, tzv. noise cancelling, má tři režimy (s nízkou, střední a vysokou intenzitou), s nimiž si vytvoříte akustické prostředí na míru prostředí. Vychytávkou ve funkční výbavě je pak systém Ambient Sound Enhancer, který díky vestavěným mikrofonům dokáže automaticky zesílit zvuky v okolí. To se hodí v případě, že při poslechu hudby chcete konverzovat, čekáte na letištní hlášení, nebo přecházíte rušnou vozovku. Hudební zážitek umocňuje příjemné ergonomické provedení sluchátek s 3D kloubem a náušníky s paměťovou pěnou, díky nimž je tlumení hluku opravdu účinné, a to při zachování dlouhotrvajícího komfortu.

Nezklame ani výkon baterie, která vydrží se zapnutým systémem potlačení okolního hluku přibližně 20 hodin čistého času přehrávání. Díky rychlonabíjení lze navíc už po patnácti minutách v dobíječce sluchátka používat další dvě hodiny. Sluchátka se prodávají ve dvou barevných variantách: černá nebo hnědá s měděnými akcenty. Součástí balení je skořepinový obal a nabíjecí kabel.

Doporučená MOC: 6.490 Kč

foto Native PR

Témata: Panasonics, Technics, gramofony, sluchátka, audio

zavřít