Nejlepší voděodolné řasenky roku 2022

Vydáno 17.08.2022 | autor: iREPORT

Jakékoli povětrnostní podmínky nejsou problémem pro nejlepší řasenky uvedené níže – v chladném i horkém počasí, v létě i v zimě zůstane na řasách.

Nejlepší voděodolné řasenky roku 2022 Nejlepší voděodolné řasenky roku 2022

V moderním světě je těžké potkat dívku, která vůbec nepoužívá dekorativní kosmetiku. Jednu z hlavních rolí v líčení hraje řasenka, která dodá vašim očím výraznost, přitáhne pozornost a zdůrazní krásu.

Skutečnou senzací byl vynález voděodolných produktů, které vydrží sebemenší déšť a náhle slzy. Jakékoli povětrnostní podmínky nejsou problémem pro nejlepší řasenky uvedené níže – v chladném i horkém počasí, v létě i v zimě zůstane na řasách.

Cabaret Premiere Waterproof od Vivienne Sabo
Řasenka od francouzské kosmetické značky Vivienne Sabo je jedním z lídrů v prodeji na současném trhu s kosmetikou. Prodlužuje, natáčí a rozděluje řasy, neslepuje je a vytváří dramatický efekt. Výrobek navíc skvěle vydrží v horko i po kontaktu s vodou.

The Colossal Big Shot Waterproof Mascara od Maybelline New York
Tato voděodolná řasenka nedrolí se ani se nerozmazává. Díky speciálnímu složení vydrží po celý den za každého počasí. Kartáček jedním dotykem jemně nadzvedne každou řasu, i ty nejkratší, natočí je od kořínků až ke konečkům a rovnoměrně obarví načerno po celé délce.

Lash Power Mascara Long-Wearing Formula od Clinique
Řasenka je dermatologicky testována a hypoalergenní. Zpočátku se vyráběla pro země s vlhkým klimatem, kde je voděodolnost jedním z nejdůležitějších parametrů dekorativní kosmetiky, včetně kvalitní řasenky. Výrobce slibuje, že během dne produkt neztrácí své vlastnosti, nerozteče se, nebude se rozmazávat a recenze zákazníků to navíc potvrzují.

2000 Calorie Waterproof Volume od Max Factor
Díky kartáčku s tuhými štětinami a jedinečnému, odborníky navrženému složení si řasenka 2000 Calorie Mascara za dvacet let své existence získala u předních vizážistů velkou popularitu. Řasenka třikrát zvětšuje řasy, zvýrazňuje oči a poskytuje jemnou péči. Více produktů této značky najdete na webových stránkách MAKEUP, pokud kliknete sem https://makeup.cz/brand/29157/.

Nordic Berry od Lumene
Voděodolná řasenka Nordic Berry je proslulá svým prodlužujícím a natačicím efektem. Neobvyklé složení kosmetického přípravku na bázi borůvek navíc dobře pečuje o řasy. Kartáček s malými výstupy, stejně jako unikátní komplex přírodních vláken řasy viditelně zvětší a nadzvedne je od kořínků. Veganské složení neobsahuje vonné látky, během dne se řasenka nehrudkuje a vydrží až do večera.

Aqua Smoky Extravagant od MAKE UP FOR EVER 
Tento produkt patří mezi luxusní kosmetiku a je určen pro použití profesionály. Výrobek poskytuje vynikající natáčecí účinek díky speciálnímu konickému tvaru kartáčku. Díky tomu se produkt rovnoměrně nanáší na řasy, a sytá černá barva dodává očím krásu a výraznost. Poskytne také prodlužující efekt a prodlouží i ty nejkratší řasy.

PR

zavřít