TOP 6 školních hudebních představení: Přehlídka úspěchů i trapasů

Vydáno 20.12.2019 | autor: Iva Hadj Moussa

Předvánoční čas je kromě jiného také obdobím různých hudebních besídek a karaoke vystoupení na večírcích. Vyhledali jsme pro vás nejzajímavější amatérská hudební čísla, která se povedla, ale i ta, co se vydařila méně. Přejeme šťastné a veselé!

TOP 6 školních hudebních představení: Přehlídka úspěchů i trapasů TOP 6 školních hudebních představení: Přehlídka úspěchů i trapasů

Začněme představením nenápadně vypadajícího chlapce, který to ve školní tělocvičně rozbalil s Perfect od Eda Sheerena. "Po tomto vystoupení určitě brzy přišel o panictví," zněl jeden z komentářů. Klidně by se tomu dalo i věřit.

All I Want For Christmas Is You: Příběh zbožňovaného i nenáviděného hitu Mariah Carey

 

Tohle je vážně borec! Bohemian Rhapsody od Queen jste už určitě slyšeli v nejrůznějších variantách (jistě znáte například verzi, jak písničku na koncertě Green Day zpívá celý stadion), ale na tuhle jste možná ještě nenarazili. Husí kůže!

Bizár týdne: Hit Bohemian Rhapsody od Queen zahraný na staré počítačové diskety i tiskárny

Pokračujeme s Creep od Radiohead v netradičním podání velmi talentovaných dospívajících dětí.

Za pozornost stojí také vystoupení kluka s hitem Lady Gaga, které je kromě originálního zpěvu a skvělého hudebního doprovodu pozoruhodné i tím, jak se u něj publikum tváří. Dívka s náhrdelníkem dokonce pěvci věnuje pohled až vražedný.

A pokud jste škodolibí, vychutnejte si přehlídku trapasů při školních hudebních vystoupeních.

A abychom se nesmáli jen dětem, jako bonus přidáváme nejhorší, ale opravdu nejhorší seniorský sbor v dějinách lidstva.

text: Iva Hadj Moussa, foto: 123RF.com

Témata: vánoční besídky, karaoke

zavřít