Víkend se živou hudbou: Tři sestry, PSH, Wohnout nebo J.A.R. zahrají pro pár šťastných, pro ostatní je tu internet

Vydáno 21.05.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Opatření proti šíření nového koronaviru se postupně uvolňují a kapely tak mohou po dvou měsící zase na koncerty zvát i živé lidi. Zatím sice jen omezený počet, přesto je to vítaná změna. Nadcházející víkend se toho rozhodli využít PSH, Totální nasazení, J.A.R. a Tři sestry, kteří na své streamované koncerty nabídli několik desítek vstupenek. Wohnout pozvali své příznivce na pražské Výstaviště, kde odehrají autokoncert.

Víkend se živou hudbou: Tři sestry, PSH, Wohnout nebo J.A.R. zahrají pro pár šťastných, pro ostatní je tu internet Víkend se živou hudbou: Tři sestry, PSH, Wohnout nebo J.A.R. zahrají pro pár šťastných, pro ostatní je tu internet


PSH

21. května od 20:00

V Lucerna Music Baru se odehraje další ze série naplánovaných online koncertů. Svým fanouškům se tentokrát představí PSH, kteří vystoupí exkluzivně se živou kapelou. Vzhledem k uvolnění protikoronavirových opatření si navíc skupina zahraje před živým publikem, další fanoušci budou moci koncert sledovat alespoň virtuálně.

TOP 6 videoklipů týdne: John Wolfhooker vsadili na barvy, PSH dali dohromady rapovou elitu


Totální nasazení

21. května od 20:00

Formace Totální nasazení musela plánované streamy již dvakrát zrušit. Zdá se však, že potřetí už své příznivce nezklame. Někteří z nich budou moci dokonce sledovat vystoupení přímo v divadle Slaný, kde se koncert uskuteční. Výtěžek z něj poputuje tamní nemocnici.


J.A.R.

22. května od 20:00

V pátek 22. května zahrají v Lucerna Music Baru J.A.R. Také na tento kocnert se dostane několik málo fanoušků, ostatním bude umožněno sledovat live stream ze svých domovů. Ani oni však nebudou o kontakt s kapelou ochuzeni. Prostřednictvím chatu totiž dostanou možnost si s ní alespoň virtuálně popovídat.

J.A.R. oslavili třicet let od Sametové revoluce i tři dekády své existence v Lucerně


Wohnout

22. května od 20:00

Ve stejný den jako J.A.R. se s fanoušky spojí také skupina Wohnout, která to rozbalí na střeše pojízdné Red Bull Music Stage. Koncert s názvem Sraz českých autobohémů si navíc budou moci užít všichni fanoušci přímo na Výstavišti. Stačí, když přijedou automobilem. Nemusí se bát ani toho, že by neviděli. Dění na pódiu totiž budou přenášet LED obrazovky.

Wohnout v pražské Retro Music Hall nezahráli ani jeden pomalý song. Sál tančil od začátku do konce


Tři sestry

23. května od 19:45

Tři sestry slaví 35 let! Původně měla kapela ke svým narozeninám odjet turné, vzhledem k pandemii koronaviru jej však musela zrušit, a tak se rozhodla uspořádat alespoň online koncert. Ten proběhne 23. května v Paláci Akropolis a zúčastní se ho také několik diváků, kteří si své lístky vydražili ve středeční aukci. Mimo jiné se mohou těšit na setkání s formací, společnou fotku nebo na exkluzivní dárky.

Tři sestry v plné polní: Vybrali repertoár z prvních tří alb

Text: Andrea Štipčáková

Témata: PSH, Totální nasazení, J.A.R., Wohnout, Tři sestry

zavřít