Nový hit Lady Gaga přijde v září. Na vrchol ji mají vrátit Mark Ronson a Kevin Parker z Tame Impala

Vydáno 18.08.2016 | autor: Josef Martínek

Lady Gaga se v posledních dvou letech dařilo vše, na co mimo své popové kariéry sáhla. Po experimentech s jazzem, filmem či seriálem nyní dokončuje své nové studiové album, zatím s pracovním názvem LG5. První singl uslyšíme v září. 

Nový hit Lady Gaga přijde v září. Na vrchol ji mají vrátit Mark Ronson a Kevin Parker z Tame Impala Kromě zpívání se Lady Gaga věnuje i herectví

Lady Gaga oznámila vydání nového singlu pomocí sociálních sítí a svého webu, kam umístila banner s nápisy "Lady Gaga New Single Perfect Ilussion September". Už dříve avizovala, že dokončuje své nové řadové album. Půjde o její první sólovku od roku 2013, kdy představila svůj ARTPOP. 

Syn Davida Bowieho zkritizoval poctu od Lady Gaga na Grammy: Prý je duševně zmatená

Podle informací amerického magazínu Billboard singl Perfect Illusion společně produkovali hitmaker Mark Ronson a trochu překvapivě i Kevin Parker z projektu Tame Impala. Gaga se při nahrávání nového materiálu sešla s řadou výrazných hudebních osobností, mezi nimiž nechyběl třeba Elton John. Obnovila také spolupráci s producentem RedOnem, který byl u zrodu jejích největších hitů. 

vložte odkaz, text nemažte

Zpěvačka si nejspíš v nejbližší době moc neodpočine, vedle hudebních aktivit totiž dostala i svou vůbec první hlavní roli ve filmu. Zahraje si v remakeu snímku Zrodila se hvězda, který natočí Bradley Cooper, úspěšný herec, pro něhož půjde o režisérský debut.

Film pojednává o muzikantovi, který pomůže hlavní hrdince nastartovat kariéru, ale ta jeho postupně upadá. Kromě toho bude Gaga i hvězdou šesté sezóny hororového seriálu American Horror Story, která startuje v září. 

Témata: Lady Gaga, Mark Ronson, Tame Impala, Kevin Parker, Elton John

zavřít