Awolnation představí v pražské Roxy nové album Here Come The Runts

Vydáno 14.04.2018 | autor: Markéta Koloničná

Od posledního pražského koncertu amerických Awolnation uběhly více než tři roky. Kapela v únoru vydala třetí studiovku Here Come The Runts a na turné se zastaví i v Praze, když 15. dubna vystoupí v klubu Roxy.

Awolnation představí v pražské Roxy nové album Here Come The Runts Awolnation představí v pražské Roxy nové album Here Come The Runts

"Chtěl jsem udělat rock’n’rollovo-popovovou desku," říká o aktuální nahrávce frontman kapely Aaron Bruno. "Popem mám na mysli hudbu, na které jsem vyrůstal - Dire Straits, Born In The U.S.A. nebo The Cars od Toma Pettyho," popisuje vlivy, kterými se nechal inspirovat. Album navazuje na platinový debut Megalithic Symphony (2011) a druhotinu Run (2015).

RECENZE: Awolnation své rozpolcenosti neutekli (2015)

Loňský rok strávil Bruno ve svém domácím studiu v horách, které oddělují Pacifik a předměstí Los Angeles, ve kterém vyrůstal. Odloučené místo se na podobě desky odráží: "Určitě je tam znát atmosféra hor a krajiny, která mě obklopuje," přiznává. "Je to nahrávka bez GMO. Bez přídavků a dodělávek. Všechno je to skutečné." Here Come The Runts vyšlo 2. února 2018.

tz, mk

Témata: Awolnation, Roxy

zavřít