Nové desky: Pod stromeček naděluje Rytmus, Jean-Michel Jarre nebo Tichá dohoda

Vydáno 05.12.2016 | autor: redakce

Vánoce se nezadržitelně blíží a většina interpretů už své nové desky s ohledem na zvýšenou aktivitu kupujcích vydala. Jako jedni z posledních se o novinky dělí Rytmus, Jean Michel Jarre, Tichá dohoda nebo Chantal Poullain. 

Nové desky: Pod stromeček naděluje Rytmus, Jean-Michel Jarre nebo Tichá dohoda Rytmus přichází s novinkou Krstný otec


Rytmus
- Krstný otec

Po úspěchu dokumentu Sidliskový sen, který vidělo v kinech přes sto tisíc lidí, představuje Rytmus své nové sólové album. Jmenuje se Krstný otec a v Praze ho pokřtí 10. prosince ve Foru Karlín. Jak je v hiphopovém žánru zvykem, nebude chybět spousta hostů - mezi nimi například Ektor, James Cole, Indy, Ego, Separ, Čistychov a mnoho dalších. Jde o jeho čtvrté řadové album, navazuje na Fenomén z roku 2011. Jen v předobjednávkách se alba prodaly tisíce kopií, dá se tedy očekávat, že novinka bude opět trhat čela hitparád.

RECENZE: Je Rytmus hudební fenomén, nebo prů*er roku?


Tichá dohoda

Tichá dohoda slaví v letošním roce 30 let od svého založení. K výročí si nadělila dárek v podobě alba Achtung 30!, nyní má další překvapení. "Pro fanoušky jsme v rámci oslav 30 let Tiché dohody na scéně připravili ve spolupráci s firmami MusicJet a Alza media digitální vydání aktuálních alb vydaných po roce 2011 u našeho labelu Pop Dissident Records: Tichá dohoda – 25 let Největší hity - Live!, Kladno - Manchester (2015), ACHTUNG 30! (2016) a vedlejšího projektu The Soulmates Tribute Project (2013). Budou ke stažení nebo si je fanoušci budou moci poslechnout v rámci streamingu některé z těchto služeb. Aktuálně již ale pracuji na novém albu, které vyjde v příštím roce," říká za kapelu Dan Šustr.

vložte odkaz, text nemažte


Jean Michel Jarre - Oxygéne 3

Francouzský elektronický mág se nejspíš řídí heslem, že s jídlem roste chuť. Loni a letos totiž vydal dva díly svého rozsáhlého projektu Electronica, který nedávno naživo představil i v pražské O2 areně. Nyní fanoušky překvapil další albovou novinkou s názvem Oxygéne 3. Skladby Part Oxygéne 14 až Oxygéne 20 vydává symbolicky ke 40. výročí půdovního alba Oxygéne z roku 1976, které tehdy zahrnovala šest nahrávek.

Nové desky: Rolling Stones, Wanastowi Vjecy nebo Citron


Chantal Poullain - Chansons

Chantal Poullain se kromě herecké dráhy věnuje francouzským šansonům. Hluboko posazený sexy hlas, lahodná francouzština, šansonově-jazzově laděná kapela a atmosféra sladké Francie - to jsou atributy charakterizující její hudební svět. Chantal zpívá jednak svoje vlastní písně, ale zejména tradiční francouzské šansony, a to s šarmem jí vlastním. Každý tón nabíjí posluchače pozitivní energií, které má Chantal na rozdávání.


Dále vychází:

  • Minotaurus - Insolubilis
  • Iron Angel - Winds Of War
  • Neil Young - Peace Trail
  • Nightmare - Dead Sun
  • Burning Point - The Blaze
 

Témata: Rytmus, Tichá dohoda, Jean Michel Jarre, Chantal Poullain

zavřít