Amanda Palmer představí v Praze své nejosobnější album

Vydáno 20.09.2019 | autor: redakce

Třetí sólové studiové album Amandy Palmer s názvem There Will Be No Intermission představí americká zpěvačka v pražském divadle Hybernia 26. září v rámci koncertní série Femme Fatale, která představuje výrazné ženy současné hudební scény.

Amanda Palmer představí v Praze své nejosobnější album Amanda Palmer představí v Praze své nejosobnější album

Zpěvačka, aktivistka a členka někdejšího kultovního dua The Dresden Dolls, která také zažila značný úspěch se svými sólovými alby Who killed Amanda Palmer? a Theatre is Evil, nyní přichází s velmi osobní zpovědí na téma ženských práv, potratů i vyrovnávání se s nelehkými životními situacemi. Temnými motivy ale posluchače provádí s charakteristickou silou, odolností i nadějí. Poslední vstupenky na koncert jsou k dispozici na GoOut a čeká vás speciální, tříhodinový koncert!

Třetí sólové album Amandy Palmer There Will Be No Intermission je zatím jejím nejosobnějším. V rámci 20ti skladeb nás Palmer provádí svým životem posledních 6ti let, během kterých prodělala řadu velkých osobních změn – narození syna, smrt nejlepšího přítele, potrat...

LIVE: Amanda Palmer miluje Prahu, Praha miluje Amandu Palmer

There Will Be No Intermission odkrývá další dimenze talentu Amandy Palmer a znovu tak potvrzuje její výrazné, mistrovské písničkářství. Zvládá kombinovat humor, slzy, osobní zpověď a odhalení v zasmušile radostné hudbě.

Stejně jako předchozí deska, i There Will Be No Intermission byla financována crowd-fundingovou kampaní, do které tentokrát přispělo celkem 14 000 „patronů“. Deska byla nahrána za jediný měsíc v L.A. Johnem Congletonem (který již s Palmer spolupracoval na oceňované desce Theatre Is Evil). Produkce slibuje poctivý, vizuálně výrazný, ale také vtipný hudební zážitek.

Text: TZ

Témata: Amanda Palmer, Femme Fatale, There Will Be No Intermission, koncert, Divadlo Hybernia, Praha

zavřít