Exministr Adam Vojtěch plánuje rozjet pěveckou kariéru, chce uspořádat koncert

Vydáno 26.09.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Adam Vojtěch dokázal jako ministr zdravotnictví svou pěveckou kariéru rozjet rychleji, než se mu to povedlo během jeho účinkování v Superstar. I přestože má na svém kontě vlastních songů minimum, rozhodl se mu šéf Ticketstreamu uspořádat koncert. Ale jen v případě, že odstoupí. To se stalo a Vojtěch se nyní nechal slyšet, že by se vlastnímu vystoupení rozhodně nebránil.

Exministr Adam Vojtěch plánuje rozjet pěveckou kariéru, chce uspořádat koncert Exministr Adam Vojtěch plánuje rozjet pěveckou kariéru, chce uspořádat koncert

„Původně to bylo myšleno jako recese. Šéf Ticketstreamu mi říkal, že pokud skončím ve funkci, tak mi uspořádá koncert. Určitě nečekal, že to tak dopadne, a já jsem to určitě neudělal kvůli tomu. Ale na druhou stranu se to stalo a bylo by možná fajn, kdyby ta výzva nebyla myšlena pouze zbůhdarma, ale aby se koncert uskutečnil. Já jsem na to připraven, už jsem o tom komunikoval i s kapelou a ta říkala, že by do toho šla,“ poodhalil Adam Vojtěch své plány do budoucna serveru tn.cz.

Bizár týdne: Do háje s moudrostí, zpíval ministr zdravotnictví ve svém Prohlášení

S nápadem pomyslné výměny rezignace za uspořádání koncertu přišel majitel společnosti zabývající se prodejem vstupenek, Viktor Mastník, v polovině září. Vojtěchovi s nadsázkou nabídl za jeho odstoupení koncert s názvem Comeback 2020, na který dokonce začal prodávat lístky.

„Vstupenky Adam Comeback FLEXI platí do 31.12.2021, jsou odolné proti nejvýše 10 časovým změnám (změny termínu), 10 změnám místa, 10x mohou změnit majitele a oproti jiným vánočním dárkům udělají až 10x větší radost,“ uvádí Ticketstream na svých stránkách. Naráží tak na současná opatření vlády, která se mění každým dnem.

Doposud pořadatelé prodali 730 vstupenek v celkové hodnotě 7 490 korun. Vypadá to tak, že pokud by se Vojtěch s Ticketstreamem skutečně domluvili, uspořádal by Ken, jak bylo bývalému účastníkovi Superstar přezdíváno, vzhledem k omezením kvůli koronaviru koncert pravděpodobně až příští rok. A pokud k vystoupení nedojde, použijí organizátoři peníze na dobrou věc.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Ticketstream, Adam Vojtěch, Superstar

zavřít