Foster The People představí novou desku v Bratislavě a poté i na Rock for People

Vydáno 04.07.2017 | autor: redakce

Ještě před vydáním nové desky Sacred Hearts Club se Foster The People představí fanouškům v Česku i na Slovensku. U našich sousedů zahrají 5. července v Bratislavě, u nás budou o den později jednou z ozdob závěrečného dne festivalu Rock for People. 

Foster The People představí novou desku v Bratislavě a poté i na Rock for People Foster The People představí novou desku v Bratislavě a poté i na Rock for People

Foster The People založil Mark Foster v roce 2009 v Los Angeles. Skupina zažila velký úspěch hned v roce 2011 s jejich debutovým albem Torches, kterého se prodaly více než dva miliony kopií. Nejznámější singl se jmenoval Pumped Up Kicks. Foster the People získali hned tři nominace na Grammy a dostali se i do hledáčku poroty Brit Awards. 

RECENZE: Foster The People obalamutili hudební bloggery

Druhé a do těchto dní stále aktuální album Supermodel pochází z roku 2014 a produkoval ho Paul Epworth, se kterým spolupracovali už na debutu. Epwortha si v minulosti přizvaly i takové hvězdy, jako jsou Adele, Paul McCartney, U2, Bruno Mars nebo Coldplay. S touto nahrávkou se dostali na třetí místo amerického albového žebříčku, čímž překonali výsledek prvotiny. 

vložte odkaz, text nemažte

Nové, v pořadí, třetí album předznamenaly singly Doing It For The Money a Loyal Like Sid & Nancy. Celá deska bude k dostání od 21. července a ukázky z ní kapela zahraje určitě jak v bratislavské Refinery Gallery, tak na Rock for People v Hradci Králové. 

Témata: Foster The People, Rock for People, koncerty

zavřít