Janet Jackson konečně zapěje v Praze! Představí velké hity i žhavé novinky

Vydáno 15.10.2015 | autor: admin

Kalendář koncertů na rok 2016 se začíná pěkně plnit: k Muse, Ellie Goulding, Slipknot, Hurts či Scorpions přibylo další hvězdné jméno. Na jaře k nám dorazí Janet Jackson, která nedávno po 7 letech čekání vydala comebackové album. Janet uvidíme 20. dubna v pražské O2 areně.

Janet Jackson konečně zapěje v Praze! Představí velké hity i žhavé novinky Janet Jackson konečně zapěje v Praze! Představí velké hity i žhavé novinky

Unbreakable World Tour vrátí jednu z nejvlivnějších umělkyň zpět na koncertní pódia, aby podpořila své aktuální album, které vyšlo 2. října 2015. Držitelka desítek hitparádových rekordů na albu spolupracovala s hvězdným producentským týmem, který tvoří Jimmy Jam a Terry Lewis. Janet Jackson během své pestré hudební kariéry získala 6 cen Grammy, 2 Emmy, Zlatý glóbus, nominaci na Oscara a desítky nominací další prestižní ceny.

RECENZE: Nezlomná Janet Jackson konverzuje s posluchačem tváří v tvář

Janet je mimo jiné i herečka, spisovatelka, choreografka, tanečnice, podnikatelka, filantropka a jedna z nejúspěšnějších umělkyň v historii populární hudby. S tržbami za prodej přes 160 miliónů desek po celém světě je Janet Jackson jedna z nejprodávanějších zpěvaček všech dob s celou řadou hitů, které zapůsobily na světovou pop kulturu. Její hudba ovlivnila nejednoho umělce na celém světě.

Vstupenky na show konanou 20. dubna v O2 areně v Praze budou v předprodeji od 16. října. Úderem desáté hodiny dopoledne si budete moci pořídit lístky v cenovém rozpětí od 1 790 do 2 690 Kč.

tz, jm

zavřít