Proč Janet Jackson zrušila pražský koncert? V padesáti bude nejspíš konečně mámou

Vydáno 06.04.2016 | autor: Josef Martínek

Zdá se, že Janet Jackson není nemocná, jak se nejprve spekulovalo, ale své turné zrušila z daleko příjemnějších důvodů. Podle videovzkazu, který zveřejnila na sociálních sítích, všechno napovídá tomu, že je těhotná. Tvrdí to také americký bulvár. 

Proč Janet Jackson zrušila pražský koncert? V padesáti bude nejspíš konečně mámou Janet Jackson měla v Praze zazpívat 20. dubna, koncert byl ale odložen na neurčito

Dohady ohledně konání pražského koncertu Janet Jackson byly utnuty začátkem března, kdy zpěvačka oznámila, že evropskou část odkládá na neurčito. Fanoušci ale měli pochybnosti již od konce loňského roku, kdy musela z blíže nespecifikovaných zdravotních důvodů přeložit americkou část koncertní série k desce Unbreakable. Média spekulovala o rakovině, Janet to však popřela.

Pražský koncert Janet Jackson se nakonec přece jen odkládá

Nyní se zdá, že s manželem čekají dítě. Tvrdí to americký bulvár, Janet bude přitom v květnu už 50 let. Sestra krále popu sice informaci zatím nepotvrdila, ale fanoušky pozdravila ve videu. V něm děkuje za podporu a uvádí, že jí lékaři doporučili odpočinek. Nyní se prý bude věnovat rodinného životu. 

 

zavřít