Klubovka FX Room představí 10. února hned tři speciální hosty

Vydáno 08.02.2017 | autor: redakce

Po pilotním dílu tohoto eventu, který se mohl pyšnit skvělou atmosférou až do konce a speciálním hostem Djem Loutkou a jeho ranním setem, se FX Room hlásí opět o slovo, a to v pátek 10. února! Rezidenti večera Subgate a Tibiza si na únorové vydání pozvali tři zajímavé hosty, kteří vás budou společně s nimi bavit až do pozdního rána. Navíc se opět můžete těšit na netradiční uspořádání a setup klubu, díky kterému budete na dosah ruky od vystupujících Dj's.

Klubovka FX Room představí 10. února hned tři speciální hosty Klubovka FX Room představí 10. února hned tři speciální hosty

Hlavním hostem večera, který si připraví pro FX Room speciální set, je jedinečný showman a skvělý producent Golpe ze španělské stáje Cubbo. Ten se nejčastěji prezentuje nekompromisním hardtechno soundem, ale čím dál tím častěji ho můžeme slyšet i v techno setech. Během své kariéry vystoupil ve více jak deseti zemích světa, z nichž za zmínku stojí například Venezuela, Slovinsko, Francie, Švýcarsko, Bulharsko nebo Portugalsko. Jedním z jeho splněných snů bylo i vystoupení na prestižním světovém festivalu Awakenings.

Olga Špičáková (Radost FX) interview: Chceme, aby každý host odcházel s úsměvem na tváři

Druhým vystupujícím je pražskému publiku dobře známý Michael J, jehož jméno je úzce spjato s charitativní akcí Pomáhej s Radostí, která proběhla v druhé polovině roku 2016 právě v Radosti FX a jejíž výdělek putoval na konto dětské onkologie v pražském Motole!

Třetím hostem bude rezident pražského klubu Atelier - Mark Evil - se skvělým citem pro výběr tracků, které vás budou bavit od samého začátku únorového FX Roomu.

Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na rezidenty tohoto večera Subgatea a Tibizu. Celý večer se pak bude živě streamovat na facebookovou fanpage Radosti FX

Zde se můžete podívat na záznam setu dvojice Subgate & Tibiza z minulého vydání FX Room:

Více se dozvíte ve FB Eventu a na www.radostfx.cz.

Témata: FX Room, Radost FX, klubovky

zavřít